Machan mama ebay eke ebooks sell kara. eka ebook ekak sell wela mata payment ekath owa.(ebay eken 21 days hold karala tiyenne).mama positive feed back ekakuth dala tibbe. eth buyer feed back dala tibbe ne. ada ude mata message ekak awa bid eka cancel kara kiyala. buyer gewapu salli ebay eka mage account eken adu karala. ebay eke un kiyanawa. item eka ship karala neththao, cencel karanna kiyala. BALANAKOTA BUYER NEGATIVE FEED BACK EKAK DAGENA ACCOUNT EKA CANCEL KARAGENA.UNREGISTED USER KENEK WELALU.MATA APU MESSEGE EKA MEKA.menna mehema awa.
MATA TIYENA AWULA MEKAI. DAN API GODAK WATINA DEYAK SELL KARALA, PAYPMENT EKA LEBILA, ITEM EKA SHIP KARATA PASSE,EBAY EKEN OYA WAGE BUYERWA SACK KAROTH.(BUYERGE ACCOUNT EKA CANCEL KAROTH), APITA KELAWENAWANE. UN BUYER APITA GEWAPU GANA KAPAGANNAWA. ETHAKOTA API YAWAPU ITEM EKE GANA APITA KELAWENAWA.
MOKADA OYA WAGE DEWAL WALATA KARANNE
We had to cancel bids for the buyer, cata.fashion, because they aren't registered on eBay:
171316565147 - Succesfull Dropshipper With Master Resell Rights and Free Bonus Ebook
In these types of situations, we'll credit the final value fee for removed listings won by this buyer, and also the insertion fee if it was a single-quantity listing.
MATA TIYENA AWULA MEKAI. DAN API GODAK WATINA DEYAK SELL KARALA, PAYPMENT EKA LEBILA, ITEM EKA SHIP KARATA PASSE,EBAY EKEN OYA WAGE BUYERWA SACK KAROTH.(BUYERGE ACCOUNT EKA CANCEL KAROTH), APITA KELAWENAWANE. UN BUYER APITA GEWAPU GANA KAPAGANNAWA. ETHAKOTA API YAWAPU ITEM EKE GANA APITA KELAWENAWA.
MOKADA OYA WAGE DEWAL WALATA KARANNE
Last edited: