jayanthah said:Nane Nangi, Thama 11minutes thamai gihin thiyenne...............hang on tight......4 more minutes.........good by EK members...............
Miss you a lot aiyaazzzzzzzzzzzzzz

jayanthah said:Nane Nangi, Thama 11minutes thamai gihin thiyenne...............hang on tight......4 more minutes.........good by EK members...............

srishanss said:mama post karala udav illuva but noone helping me. im gonna block da server if noone helpme within 15 minitez. so post soon wherther u all help me or not?
Remember b Quick![]()
srishanss said:mama post karala udav illuva but noone helping me. im gonna block da server if noone helpme within 15 minitez. so post soon wherther u all help me or not?
Remember b Quick![]()
pau me podi kollekmaleemsg said:ane onna ehenam good bye hgodee....
aye kawada kiyala dakinnada???![]()
![]()
server wahanna yanawa server ekak dakala thiyenawada adanne na hapoi
maleemsg said:Miss you a lot aiyaazzzzzzzzzzzzzz![]()
![]()
![]()
![]()
Remember b Quick![]()
GTRZ said:Chiraa ai machan umba sign out une srishanss fake ID eken? Umbata mama PM Kalama baya unada? hehe
Umbala elakiri ekata bokka denawa kiyan inne neda? Ethkota me monada?
GTRZ said:Chiraa ai machan umba sign out une srishanss fake ID eken? Umbata mama PM Kalama baya unada? hehe
Umbala elakiri ekata bokka denawa kiyan inne neda? Ethkota me monada?

Remember b Quick![]()

x-pert said:GT ?
Machang balapan eh ID eke thiyanawa profile pic ekak. Eh chiraa newei...
And miniha deela thiyana e-mail account ekath different....
ow ow ayye...u dnt blame nikan ne.........GTRZ said:mu ewa fake dala thiyenne. Mu hondata plan kalla wade dunne.
Mama machan nikan dakka paliyata chodana karanne na ne.

macho 100% sure da oOGTRZ said:mu ewa fake dala thiyenne. Mu hondata plan kalla wade dunne.
Mama machan nikan dakka paliyata chodana karanne na ne.