umbe card nane banzz kudu wenna.....eka nisa aluth ekak hadalama kudu koramuchip said:mage card kudu karannada yanna yako![]()
![]()
![]()
![]()

Djpata said:umbe card nane banzz kudu wenna.....eka nisa aluth ekak hadalama kudu koramu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Michael said:Umbata Sure Neda Mukuth Upset Ekak nehe Kiyala!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

chip said:ow ban dload karala balapan ko yako![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Michael said:Apooo Me Umba Meka Upload Karala Thiyenne MediaFire Wala Ne!![]()
![]()

media fire eke ufset wela ban me tikema....load wene na.....umbata puluwannam mama eda dunna wage direct link eka aran deefan kochip said:ay ban wtz da prob?![]()

Djpata said:media fire eke ufset wela ban me tikema....load wene na.....umbata puluwannam mama eda dunna wage direct link eka aran deefan ko![]()
na ban okata giyama download karanna kiyala enne yellow colour box ekak ana eke link eka langata mouse pointer eka genichchama enawa link ekak anna ea link ekai onechip said:

Djpata said:na ban okata giyama download karanna kiyala enne yellow colour box ekak ana eke link eka langata mouse pointer eka genichchama enawa link ekak anna ea link ekai one![]()
damnnnnDjpata said:na ban okata giyama download karanna kiyala enne yellow colour box ekak ana eke link eka langata mouse pointer eka genichchama enawa link ekak anna ea link ekai one![]()
na kollo mekath nemei........meta wediya diga link eka enneMichael said:Meka Balanda. Mama Download Kara Kohoma Hari. Me Widiyata!
http://download95.mediafire.com/zdtxeegiyjyg/1gimiijwxyo/kamasutra.mp3

Djpata said:na kollo mekath nemei........meta wediya diga link eka enne![]()
Oka Balanda! 
na ban oka nemei........wena ekak enneMichael said:Wenna Behe. Oka Sure Ekatama Weda Karanna One!Oka Balanda!
![]()