Send items internationally using "SRI LANKAN POST"

randika078

Well-known member
  • Jan 27, 2008
    569
    300
    63
    ශ්‍රී ලංකාවෙ
    පුලුවන්. මම අවුරුදු දෙකකට කලින් Phone එකක් Return යැව්වා Aliexpress China. Registered Post අපේ පැත්තෙ Post Office එකෙන් යැව්වෙ. 900ක් වගේ ගත්තෙ. උන්ම පැක් කරා. පැක් කරද්දි Regifoam කෑල්ලක් උඩින් දාලා පැක් කරලා ඊට පස්සෙ ඒ පැත්තෙ තමා අර සීල් ගහන කොලේ ඇලෙව්වෙ. නැත්නම් ඒ දඩාර සීල් එකට Phone එක කුඩු වෙයි කිව්වා.. Tracking Number එකක් දුන්නා.. ලංකාවෙන් එලියට ගියාට පස්සෙ Tracking Update උනා. මෙහෙන් යන්න කලින් කොල් කරලා අහගන්න පුලුවන් නැත්නම්
    මේ සයිට් එක පට්ට Tracking Status බලන්න. https://en.trackitonline.ru/

Last edited:
    • Like
    Reactions: S.Akalanka

S.Akalanka

Well-known member
  • May 10, 2017
    2,729
    192
    63
    පුලුවන්. මම අවුරුදු දෙකකට කලින් Phone එකක් Return යැව්වා Aliexpress China. Registered Post අපේ පැත්තෙ Post Office එකෙන් යැව්වෙ. 900ක් වගේ ගත්තෙ. උන්ම පැක් කරා. පැක් කරද්දි Regifoam කෑල්ලක් උඩින් දාලා පැක් කරලා ඊට පස්සෙ ඒ පැත්තෙ තමා අර සීල් ගහන කොලේ ඇලෙව්වෙ. නැත්නම් ඒ දඩාර සීල් එකට Phone එක කුඩු වෙයි කිව්වා.. Tracking Number එකක් දුන්නා.. ලංකාවෙන් එලියට ගියාට පස්සෙ Tracking Update උනා. මෙහෙන් යන්න කලින් කොල් කරලා අහගන්න පුලුවන් නැත්නම්
    මේ සයිට් එක පට්ට Tracking Status බලන්න. https://en.trackitonline.ru/

ela. rep + wisthareta

eth bn dn registered post eke tracking denne nalu bn

ems wilin yawwoth witharalu tracking denne. ems aduma rs 2500 wenwlu

:angry::sorry:

OpenSpace

Well-known member
  • Oct 3, 2008
    2,647
    1,177
    113
    Mars
    mata speed eka important na bn

aduma ganata tracking ekka item eka yawanna thamai one bn :yes:

500g වගේ Item එකක් normal post එකේ යව්වත් ගොඩක් රටවලට යවන්න rs 2000 + වගේ යනවා.

S.Akalanka

Well-known member
  • May 10, 2017
    2,729
    192
    63
    500g වගේ Item එකක් normal post එකේ යව්වත් ගොඩක් රටවලට යවන්න rs 2000 + වගේ යනවා.

මේක නම් processor එකක් බන්. 100g වත් නැද්ද කොහෙද

Harshalakshan

Well-known member
  • Jan 3, 2016
    1,856
    877
    113
    Pack karnna ona ewa aragena palayan unta pennalama pack karapan custom katha ona na etakota.. also liyala yawanna epa print karala alawapan