yako uba echara ma aul giya kolek da??ඔව් ඔව් අර එලයින්මට් අවුල් එකාගෙ ගෑන් ඔසී ගිහින් කැටේ පුරවගෙන ආපු එකියක්දැන් ඉතින් රීබෝර්ම තමා
![]()

aiyooo chik vitharak.. lajja nadda appa charithe aul neee

rofl:yako uba echara ma aul giya kolek da??ඔව් ඔව් අර එලයින්මට් අවුල් එකාගෙ ගෑන් ඔසී ගිහින් කැටේ පුරවගෙන ආපු එකියක්දැන් ඉතින් රීබෝර්ම තමා
![]()

rofl:නංගි එහෙනං මේකෙ පටන්ගමුද ? මොකද කියන්නෙ නපුන්සක කම පැත්තකදාල මේකට එනවද ? නැත්නම් බයේ යනවද ?ow ithin ubata kohomath kali na nee![]()
ane oya panty eke choo yana nagi wage kohewath kahane na....නංගි එහෙනං මේකෙ පටන්ගමුද ? මොකද කියන්නෙ නපුන්සක කම පැත්තකදාල මේකට එනවද ? නැත්නම් බයේ යනවද ?
http://www.elakiri.com/forum/showthread.php?p=7081264&posted=1#post7081264

උබේ චරිතෙ හොයන්න උබලගෙ ගෙවල් පැත්තෙ අලයින්මන්ට් අවුල් ඔලුව ලොකු එකෙක්ව හොයන්න වෙනවyako uba echara ma aul giya kolek da??
aiyooo chik vitharak.. lajja nadda appa charithe aul neeerofl:

dat was old school brothought (half) nude pics were supposed to keep ppl from violence lol

ai ube puke gaha ganna dA??උබේ චරිතෙ හොයන්න උබලගෙ ගෙවල් පැත්තෙ අලයින්මන්ට් අවුල් ඔලුව ලොකු එකෙක්ව හොයන්න වෙනව![]()

ඇයි නංගි, පීරියඩ්ස්ද ? ඒ ත්රෙඩ් එකට එන්න බයද ? අද තොන්ග් එකක්ද ඇදන් ඉන්නෙ ?ane oya panty eke choo yana nagi wage kohewath kahane na....![]()
ekek avila ali loku talk danna yanawa.. hahaha dats wat goin on herewatz goin on here![]()

ai oya ne kalin ma kiuwe oyage okoma giya kiyala?? ai dan magen ahane??ඇයි නංගි, පීරියඩ්ස්ද ? ඒ ත්රෙඩ් එකට එන්න බයද ? අද තොන්ග් එකක්ද ඇදන් ඉන්නෙ ?

ai ube puke gaha ganna dA??![]()
ඇයි නංගි, පීරියඩ්ස්ද ? ඒ ත්රෙඩ් එකට එන්න බයද ? අද තොන්ග් එකක්ද ඇදන් ඉන්නෙ ?
මොකෝ තොන්ග් එකෙන් ලීක් වෙනවදai oya ne kalin ma kiuwe oyage okoma giya kiyala?? ai dan magen ahane??![]()

dat was old school bro![]()
Do Not Post Personal Profile Links.[Embedded]
Thank you
Moderator
sorry dot com broso much for evolution ..bring back the good old days where female apes still open their legs to distract raging male![]()
you both should quit it now ..ppl come here to look at hot chicks not for "not so hot" dudes fighitng.