SLT ADSL Slow නැද්ද ?

Nilminit

Junior member
  • Apr 13, 2010
    36
    1
    8
    Colombo
    1903873596.png

Mar 11, 2011
    7,061
    359
    0
    Planet Cybertron
    apoo uba xcel ekak thiyagena 110GB da download kale? yako okata ochchara ganak gewana ekatath ekka paaduine..

mama nam giya mase 430GB download kala :D

:rofl: Elakiri එකේ සමහර උන්ට කීවාට විශ්වාස කරන්නේ නෑ බං.. :no: මම නම් දැන් මොනවත් කියන්නේ නෑ බාන ඒවා, SLT connection එක ගැන.. :baffled: වැඩක් නෑ, :rofl: අනික් උන් 25GB ක් විතර බාලා ඒක කියෝනවා. :lol: උන් කියෝපුවාවේ..

e gena adahas dakweemen palak natha :rofl:

:lol: :lol: රෙප් දිය යුතු වදනකි.. :rofl: :rofl: +2

prasadindika

Junior member
  • Jan 18, 2007
    205
    22
    18
    :rofl: Elakiri එකේ සමහර උන්ට කීවාට විශ්වාස කරන්නේ නෑ බං.. :no: මම නම් දැන් මොනවත් කියන්නේ නෑ බාන ඒවා, SLT connection එක ගැන.. :baffled: වැඩක් නෑ, :rofl: අනික් උන් 25GB ක් විතර බාලා ඒක කියෝනවා. :lol: උන් කියෝපුවාවේ..

:lol: :lol: රෙප් දිය යුතු වදනකි.. :rofl: :rofl: +2

සහතික ඇත්ත

tharuolive

Member
    Nov 10, 2010
    1,563
    361
    0
    piliyandala
    habai ethin mekane ban seen 1ka.. wena rata wala nam ethin ape SLT wage thawa sahenna broadband services thiyenawa.ape ethin mona magulatath thiyene me SLT 1ka witharak nisa unge paramparawata bana bana hari apita use karanna thiyene mechcharai ban.. dongle gahala yaama ethin podi joke seen 1k ne..

GayanSV

Member
    Aug 16, 2011
    2,632
    210
    0
    ගෙදර
    habai ethin mekane ban seen 1ka.. wena rata wala nam ethin ape SLT wage thawa sahenna broadband services thiyenawa.ape ethin mona magulatath thiyene me SLT 1ka witharak nisa unge paramparawata bana bana hari apita use karanna thiyene mechcharai ban.. dongle gahala yaama ethin podi joke seen 1k ne..

ekanam etta ban :(

lankawa technology atin diyunu weddi mehema wenawa ban.lankawa den seehenna diyunu rataklu ban :baffled:

ruchira88

Well-known member
  • May 16, 2008
    5,172
    928
    113
    apoo uba xcel ekak thiyagena 110GB da download kale? yako okata ochchara ganak gewana ekatath ekka paaduine..

mama nam giya mase 430GB download kala :D
    Download karanna loku deyak na ban :P Movies ehema thama ithin download karoth. eth echchara balanne na :baffled: