UDE PANDARAMA

10ben

Well-known member
  • Apr 21, 2011
    3,274
    3,054
    113
    Ada Davasama Awul Machanla. Ude Pandarama Pissek Davasama Keva.. Amarweediyen Bas eken Bahinna Footboard eke mata Pitipassen Hitiya Saramak Adagene Hitapu Nakiyek (Hambayek) Yana bus eken bahinnalu. (Matath parakku vela thibune. puluvannam mama bahinava) Uta poddak navattanakan inna kiuwama Bus eke kae gahala, kunu harupa kiyan, meka uge gamalu. mata ona deyak karanna puluvanlu uta.. Bus eken bahalath u gema illanava. mata ekapattakin :lol::lol::lol: Anith Athata ude pandara :angry::angry::angry:. Barima thana Mama Kiuwa P***a K****o Ubata Gahana eka loku deyak nevei. uba mage Thaththage Vayase.. Hasirenna igena ganin kiyala. (Thallu karath Vatila Uta monava hari Vei, Ape velavath ehemane, A hinda ivasuva) U Thihariyen Naginne... Kiyala Giye Mava Kapanavalu.. :lol::angry::angry::angry::lol:... Mage Upan Gamath Coloba 12.. Thama Kenthi Machan..

DASKONAPPU

Banned
    Mar 16, 2015
    1,339
    146
    0
    කපන්න කියහන් බිජ්ජ..වල් හම්බය .. දෙන්න තිබ්බේ පයින් පාරක්

10ben

Well-known member
  • Apr 21, 2011
    3,274
    3,054
    113
    Uta Ochchara Dagalanna Kisi Hethuvak Thibune Nahe Machan. Ekama de U Aluth Kade Hambayek Nisa Uta Thibuna Una... Eun Hithan Inne Colaba 12 Arabiya Kiyala...

ruwanfer

Well-known member
  • Mar 26, 2007
    8,110
    934
    113
    One Mile to heaven
    ඔය සමහර උන් ඉන්නව ගෙදර ප්‍රශ්න අනෙක් අයගෙන් පාකරන උන්. උඹ ගනන් ගන්ඩ එපා බං ඔ්ක ඔලුවෙ තියාගෙන ඉන්නව කියන්නෙ මහ මෝඩ වැඩක්

10ben

Well-known member
  • Apr 21, 2011
    3,274
    3,054
    113
    ඔය සමහර උන් ඉන්නව ගෙදර ප්‍රශ්න අනෙක් අයගෙන් පාකරන උන්. උඹ ගනන් ගන්ඩ එපා බං ඔ්ක ඔලුවෙ තියාගෙන ඉන්නව කියන්නෙ මහ මෝඩ වැඩක්
    :yes::yes::yes: