Ukraine shoots down six 'unstoppable' hypersonic missiles

Chethiya Wijayawardhana

Well-known member
  • Feb 17, 2016
    2,242
    3,812
    113
    āļ´āļŊ⎀⎙āļąāˇ’ āļœāļŊāˇŠāˇ†āˇŠ āļē⎔āļ¯āˇŠāļ¯āˇ™āļ¯āˇ’ ⎃āļ¯āˇāļ¸āˇŠ āļšāˇāļģāļē āļŠāˇāˇŠâ€āļģāˇāļē⎙āļŊ⎊ ⎀āļŊāļ§ scud missile āļœāˇ„āļ¯āˇŠāļ¯āˇ’ āļ‡āļ¸āļģ⎒āļšāˇāˇ€āˇ™āļąāˇŠ patriots system āļ‘āļš āļ¯āˇ”āļąāˇŠāļą
    āļ‡āļ¸āļģ⎒āļšāļąāˇŠ āļšāˇāļģāļēāˇ āļ‘⎀⎙āļŊ⎙āļ­āˇŠ āļ”āļē āļ§āˇœāļ¸āˇŠ āļ´āļ āˇšāļ¸ āļšāˇ’āˇ€āˇŠāˇ€ āļ”āļšāˇŠāļšāˇœāļ¸ scud intercept āļšāļŊāˇ āļšāˇ’āļēāļŊ
    āļ´āˇƒāˇŠāˇƒāˇ™ āļē⎔āļ¯āˇŠāļ¯āˇ™ āļ‰āˇ€āļģ ⎀⎔āļąāˇāļ¸ āˇ„āˇœāļēāˇāļœāļ­āˇŠāļ­āˇ āļ‘āļš āļ§āˇœāļ¸āˇŠ āļ´āļ āļēāļšāˇŠ āļšāˇ’āļēāļŊ

āļē⎚āļ¸āļą āˇ„āˇ–āļ­āˇ’ āļšāˇāļģāļŊ⎒ āļšāˇāļģāļēāˇ āļœāˇ„āļą āļ¸āˇ’āˇƒāļē⎒āļŊ intercept āļšāļģāļœāļąāˇŠāļą āļļ⎐āļģ⎒ system āļ‘āļš Russian hypersonic missile 100% destroy āļšāļģāļē⎒ āļšāˇ’āļēāļŊ ⎄⎒āļ­āļąāˇŠāļą āļ´āˇ”āļŊ⎔⎀āļąāˇŠāļ¯?

mirissanew

Well-known member
  • Sep 20, 2021
    5,251
    8,567
    113
    āļ´āļŊ⎀⎙āļąāˇ’ āļœāļŊāˇŠāˇ†āˇŠ āļē⎔āļ¯āˇŠāļ¯āˇ™āļ¯āˇ’ ⎃āļ¯āˇāļ¸āˇŠ āļšāˇāļģāļē āļŠāˇāˇŠâ€āļģāˇāļē⎙āļŊ⎊ ⎀āļŊāļ§ scud missile āļœāˇ„āļ¯āˇŠāļ¯āˇ’ āļ‡āļ¸āļģ⎒āļšāˇāˇ€āˇ™āļąāˇŠ patriots system āļ‘āļš āļ¯āˇ”āļąāˇŠāļą
    āļ‡āļ¸āļģ⎒āļšāļąāˇŠ āļšāˇāļģāļēāˇ āļ‘⎀⎙āļŊ⎙āļ­āˇŠ āļ”āļē āļ§āˇœāļ¸āˇŠ āļ´āļ āˇšāļ¸ āļšāˇ’āˇ€āˇŠāˇ€ āļ”āļšāˇŠāļšāˇœāļ¸ scud intercept āļšāļŊāˇ āļšāˇ’āļēāļŊ
    āļ´āˇƒāˇŠāˇƒāˇ™ āļē⎔āļ¯āˇŠāļ¯āˇ™ āļ‰āˇ€āļģ ⎀⎔āļąāˇāļ¸ āˇ„āˇœāļēāˇāļœāļ­āˇŠāļ­āˇ āļ‘āļš āļ§āˇœāļ¸āˇŠ āļ´āļ āļēāļšāˇŠ āļšāˇ’āļēāļŊ

āļē⎚āļ¸āļą āˇ„āˇ–āļ­āˇ’ āļšāˇāļģāļŊ⎒ āļšāˇāļģāļēāˇ āļœāˇ„āļą āļ¸āˇ’āˇƒāļē⎒āļŊ intercept āļšāļģāļœāļąāˇŠāļą āļļ⎐āļģ⎒ system āļ‘āļš Russian hypersonic missile 100% destroy āļšāļģāļē⎒ āļšāˇ’āļēāļŊ ⎄⎒āļ­āļąāˇŠāļą āļ´āˇ”āļŊ⎔⎀āļąāˇŠāļ¯?

Patriot ekata gahala bn.. mainstream media also confirmed

dinuksha_asela

Well-known member
  • Feb 7, 2007
    6,526
    10,643
    113
    Nugegoda, Sri Lanka
    Ah yeah.... 😂😂i was talking about the middle east countries.. they are not going to have a war with Russia. Russian missiles and girls are no joke 😂😂
    Talking about Arabs.. they hate naaki Baida

1684254698336.gif

pavithra_uk

Well-known member
  • Oct 6, 2009
    53,434
    22,084
    113
    Gotland
    āļļ⎜āļģ⎔ ⎀⎙āļąāˇŠāļą āļ‡āļ­āˇ’
    āļ­āˇāļ¸ āļ¸āˇš āļœāˇāļą āļšāˇŠāļģ⎙āļ¸āˇŠāļŊ⎒āļąāļē⎚ , āļšāˇ’āļēāˇ™āˇ€āˇŠ āļąāļœāļģāļē⎚ , āļ‰āļ¯āˇ’āļģ⎒ āļ†āļģāļšāˇŠāˇ‚āļš āˇ€āļŊāļŊ⎊āļŊ⎚ , āļ´āˇāļŊāļąāˇŠāļ­ āļ¯āˇšāˇāˇƒāˇ“āļ¸āˇāˇ€āˇš , āļšāļŊ⎔ āļ¸āˇ”⎄⎔āļ¯āˇš āļ‰āļąāˇŠāļą āļšāˇ’āļģ⎒āļē⎚ āˇƒāˇāļ¸āˇāļĸ⎒āļšāļēāˇ āļšāˇ€āˇŠāļģ⎔āļ­āˇŠ āļ…āļ´āˇŠāļŠāˇšāļ§āˇŠ āļ‘āļšāļšāˇŠ āļ¯āˇāļŊ āļąāˇ‘ āļąāˇš.

Chethiya Wijayawardhana

Well-known member
  • Feb 17, 2016
    2,242
    3,812
    113
    āļ…āļąāˇŠāļą āļ´āˇ’āļŊ⎒āļ…āļģāļœāˇ™āļą patriot system āļ‘āļš damage ⎀⎙āļŊāˇ āļšāˇ’āļēāļŊāˇ:lol:
    all missiles intercepted claim āļ‘āļš āļ…āļ­āˇš āļ¸āļ§āˇŠāļ§āˇ” neh :P
    1684259561529.png

• Haha
    Reactions: dinuksha_asela