ඉස්සර නම් Badges පෙන්නුවා Profile එකේ..උන්ගේ dev team එක පට්ට අවුල්,හොදට තියෙන ගොඩක් ඒවා උන් වෙනස් කරනවා.. :lol::lol:
පොඩ්ඩක් ඕක අහලා බලපන්..project එක closed වෙලා දෙන්නම review දාලා නම් private උනත් වැටෙනවා බන්..
මන් දන්නා තරමින් client account එක closed කරත්,project එක ඩිලීට් කරත් review එක...