I know EXACTLY who I am. I am Mervin Silva ! That's sure ... :lol: :lol:
sagari Member Jan 4, 2008 1,338 2 0 Aug 12, 2008 #21 Nash_Node said: I know EXACTLY who I am. I am Mervin Silva ! Click to expand... That's sure ...
G2H Member Apr 21, 2008 4,179 32 0 41 Battaramulla Aug 12, 2008 #22 sagari said: ම්ම්ම්... වාදයක් කීවට ඒක වාදයක්මත් නෙවී.. පොඩි අදහස් වල ගැටීමක්.. මට කීවෙ නැහැ.. නම මම කොතනකදී හරි දැක්කා.. දැන් මතක නැහැ නේ.. Click to expand... Ekath ehemda..... Eeh... man kohewath peena nama damme nane..(OOps..sahenna bonna one prashnayakne.. )
sagari said: ම්ම්ම්... වාදයක් කීවට ඒක වාදයක්මත් නෙවී.. පොඩි අදහස් වල ගැටීමක්.. මට කීවෙ නැහැ.. නම මම කොතනකදී හරි දැක්කා.. දැන් මතක නැහැ නේ.. Click to expand... Ekath ehemda..... Eeh... man kohewath peena nama damme nane..(OOps..sahenna bonna one prashnayakne.. )
sagari Member Jan 4, 2008 1,338 2 0 Aug 12, 2008 #23 G2H said: Ekath ehemda..... Eeh... man kohewath peena nama damme nane..(OOps..sahenna bonna one prashnayakne.. ) Click to expand... මතක් වුන ගමන් කියන්නම්කො..නම හරි ද එහෙම නම්? ඔච්චර බය වෙන්න එපෝ.... බොන්න ඕනෙ ම නම් උණු කරලා නිවපු ඇල් වතුර ඒකක් බොන්නකෝ...
G2H said: Ekath ehemda..... Eeh... man kohewath peena nama damme nane..(OOps..sahenna bonna one prashnayakne.. ) Click to expand... මතක් වුන ගමන් කියන්නම්කො..නම හරි ද එහෙම නම්? ඔච්චර බය වෙන්න එපෝ.... බොන්න ඕනෙ ම නම් උණු කරලා නිවපු ඇල් වතුර ඒකක් බොන්නකෝ...
G2H Member Apr 21, 2008 4,179 32 0 41 Battaramulla Aug 12, 2008 #24 sagari said: මතක් වුන ගමන් කියන්නම්කො..නම හරි ද එහෙම නම්? ඔච්චර බය වෙන්න එපෝ.... බොන්න ඕනෙ ම නම් උණු කරලා නිවපු ඇල් වතුර ඒකක් බොන්නකෝ... Click to expand... ow ow mathak una gamanma kiyannakooo...... oww oww. unukarana niwala cool wenna thiyapu wathura 1k bonna onee..
sagari said: මතක් වුන ගමන් කියන්නම්කො..නම හරි ද එහෙම නම්? ඔච්චර බය වෙන්න එපෝ.... බොන්න ඕනෙ ම නම් උණු කරලා නිවපු ඇල් වතුර ඒකක් බොන්නකෝ... Click to expand... ow ow mathak una gamanma kiyannakooo...... oww oww. unukarana niwala cool wenna thiyapu wathura 1k bonna onee..
sagari Member Jan 4, 2008 1,338 2 0 Aug 12, 2008 #25 G2H said: ow ow mathak una gamanma kiyannakooo...... oww oww. unukarana niwala cool wenna thiyapu wathura 1k bonna onee.. Click to expand...
G2H said: ow ow mathak una gamanma kiyannakooo...... oww oww. unukarana niwala cool wenna thiyapu wathura 1k bonna onee.. Click to expand...