කුකුල් මස් හා ඉරිඟු සුප්

lasitha851

Active member
  • Jun 20, 2016
    179
    95
    28
    3-1280x853.jpg


    අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

    • කුකුල් මස් ස්ටොක් වතුර 1L
    • කුඩා කොටු කපාගත් කුකුල් මස් 40g
    • කපා ගත් ලොකු ළුණු 20g
    • කපා ගත් සුදු ලූනු 5g
    • කපාගත් ලූනු කොළ
    • ක්‍රීම් කෝන් 20 ml
    • කෝන් පිටි 5g
    • ලූණු රස පදමට
    • ගම්මිරිස් රස පදමට
    • චිකන් ස්ටොක් පවුඩර් තේ හැඳි 1/2
    • තල තෙල් බිංදු කිහිපයක්
    • තෙල් හෝ මාගරින් තෙම්පරාදුවට

    මේ වගේ තවත් කෑම වට්ටෝරු සදහා පිවිසෙන්න. ඉවුම් පිහුම් වෙබ් අඩවිය වෙත.
    https://bit.ly/3qcqDrm

    සාදන ක්‍රමය

    • බදුනකට තෙල් දමා රත් කරගෙන ලොකු ලූනු සුදුණු සුදු ලූණු තෙම්පරාදු කරගන්න.
    • ස්ටොක් වතුර එකක් එක්කර කුකුල් මස් දමා තැම්බෙන්නට හරින්න.
    • එයටම කෝන් ක්‍රීම් දියකරගත් කෝන්පිටි ස්ටොක් පවුඩර් දමා උකු පදමට සාදා ගන්න.
    • රස පදමට ලුණු, ගම්මිරිස් දමා ලිපෙන් බාගෙන පිළිගන්වන විට තල තෙල් බිංදු කිහිපයක් උඩින් දමා ලුණු කොළ උඩින් දමා පිළිගන්වන්න .
     

    Punchi Ogawa

    Well-known member
  • May 9, 2023
    540
    1,130
    93
    කුකුල් මස් ස්ටොක් වතුර ගන්නේ කොහෙන්ද
    ඕක තමා අමාරුම වැඩේ.

    කුකුල් මස් ස්ටොක්, වෙජිටබල් ස්ටොක් උනත් හදන්නේ මෙහෙමයි.

    හරක් මස් කටු අරගෙන වතුර දාලා අඩු ගින්දරේ පැය 8 ක් අඩුම තැම්බෙන්න අරිනවා. ඉට පස්සේ ඒ වතුර ටික අරගෙන සුප් හදනව. එළවලු සුප් වලටත් ඒවා ගන්නේ. හරකා වෙජිටේරියන් නොවැ. ඉදලා හිටලා මාළු කන හරකෙක් දෙන්නෙක් හම්බුනාට.