Telegram එකේ මම කාගෙ හරි නම්බර් එකක් සේව් කරගෙන තිබුණා. ඒ නම්බර් එක අයිති එකා මගේ නම්බර් එක දන්නෙ නෑ. එතකොට මම ටෙලිග්රෑම් ගියා ම අරුත් ටෙලිග්රෑම් ලොග් උණා කියල මට මැසේජ් එකක් එනවා නෙ. මම ඒක ඩිලීට් කරන්න ගියා ම also delete for xxx කියලත් වැටුණා. ඒ කියන්නෙ මම කාගෙ හරි නම්බර් එක සේව් කරා ම ඌ ලග මගේ නම්බර් එක නැතත් ඌටත් ඇර විදියට ම මැසේජ් එකක් එනවා ද ඉමෝ එකේ වගේ?