බත් රෝස් කර කෑමේ කලාව...

suta86

Member
Aug 2, 2011
492
138
0
RePost බුවා;15489774 said:
අඩෝ පාර දිගේ පට්ට බන්,
මම එක කියවන්න මයි පත්තරේ ගන්නේ...
කැම්පස් එකේ ඉන්න කොට නම් වැඩිය කියවන්න වෙන්නේ නැ.
බොහොම ස්තුති බෙදා ගත්තට...
ඔන්න නවයකින් රෙප් කළා...

පට්ට නේ ම්චන්..එල

rep add mcn. matath hithuna kama kadayak danna

අන0 මන0 නොදා හරියට කරනව නම් හොද වෑඩක්..දියුනු වෙන්න පුලුවන්..හෑමදාම බිස්නස් තියෙයි...දෑන් රයිස් එකක් කෑවම එන වතුර තිබහ කොහොමද...ඔය අන0 මන්0 දානව නේ..ඒකයි

ඇයි කැන්ටිමේ මාලු...එකම මාලු ටික මුලින්ම නම් නියමයි කිරි මාලු..මාලු කිරට.. ඊලගට මිරිසට, ඊලගට බැදල.. සතියෙ අග වෙනකොට මාලුවගේ කුඩු හැලෙන සයිස්.. ඕකුන් එක දවසෙ ඔක්කොම උයල Freezer කරනව.. අනික මචෝ ලාබය ටිකක් ගෑස්වලට, කරන්ට් බිලට, පඩි නඩි, නඩත්තු වලටත් යනව නෙ.. පට්ට ලිපිය නියමෙට ලියල තියෙනව... 6+

හරියටම හරි

මුල හරිය කියවනකොට හිතුනා මූත් දන්න දේවල් කියලා...කොහොම උනත් එල

අඩේ ජෙපා මේවා නොදන්න දේවල් නෙමෙයි මම...ඔය කුකරි අරිකි මිරිකි ඕනි දෙයක් මම දන්නව...උබල වගේ කඩෙන් කන සෙට් එක දෑනුවත් කරන්නයි දෑම්මේ....

ඒකනේ අපි උඹලට ඕව ගෙදරදි හදං කන්න කියල දෙන්නේ.......

ගෙදරින් කනව කියන එක දාහෙන් සම්පතක් මචන්

මට කඩෙන් කන එක එපා උනා

මානසිකව වැටුනා

ගෙදරින් කන්න බෑරි නම් ඉන්න තෑනක උයාගන්නවත් ට්‍රයි එකක් දීපන් ම්චන්

12824_zpsd51308dd.png


කන කෑමත් වහ
බොන කිරි එකත් වහ.
අනේ මන්දා බන් අපේ මිනිස්සුන්ට මොනවා වෙයිද කියලා.

,,,,+11,,,,

:confused::confused::confused:

rep + ban apo ape kattiyatath mara pissuwak tiyanawa set wela rice kanna ekath kanne bada thada wela ismuruththawa hadenakam.:dull: wadihariyak kanne nasigoreng kiyana rice eka eka mehe rs. 310k wenawa. prashne wela tiyenne ban owa gedara hadanna tiyana kammalikamane :nerd: TFS machan


ඔවු මචන් කම්මෑලි නම් තමයි..ඒත් ගෙදර හදනව නම් ඕවට කුරුදු කරාබුනෑටි සුදුලූනු ඈති පදමට දාන නිසා ඉක්මනින් දිරවන්න,තෙල් ගතිය කෑපිල යන්න වගේ දේවල් වෙනව..රසත් වෑඩි වෙනව...මල ජරාව දාල රසගන්වන වට වඩා හොදයි ඒක.....