Oya pennanne fdd LTE. It should work on dongle if your sim is enabled. But seems your dongle is locked with Dialog
man 4g router ekak gathoth goda da 
උබ 4g ෆෝන් එකක් හරි ඩොන්ගල් එකක් හරි උනා නම් උබට සිග්නල් එයි![]()
hari hari bn man nikan search kare man router ekak gannada

ea kiwwe mchnman 4g router ekak gathoth goda da
![]()
hari hari bn man nikan search kare man router ekak gannada
![]()
![]()
Dialog bb, SLt, lankabell denne TDD LTE. Fdd Eva lankawe denne Dialog and Mobitel as a mobile phone

මාත් විහිළුවක් කලේ සත්තලන් උයාට....
ගනින් ගනින්. කොහොමත් උන් ටෙස්ට් කරන්න සතියක් දෙනවනේ.
වැඩ නැත්නම් රිෆන්ඩ් කරමු

meh ubala ekak kiyanne nah neh ganna thibba balanta oni thawa kattiayagen asa thnq pana 
ea kiyanne mchn man router ekak aran 4g package ekak gathoth wadak nah kiyana ekada mchn
mata signal nah![]()
TDD signal check karala ganin

anaaameh ubala ekak kiyanne nah neh ganna thibba balanta oni thawa kattiayagen asa thnq pana
![]()
ahha eka kohomad akaranen mchn dialog ekata yanan wenawa neda thnq mchn thnqqqqq![]()
එකක් කියන්න දෙයක් නැහැ ඔකේ සිග්නල් පෙන්නනවා නම් රවුටරෙටත් සිග්නල් එයි.... ගනින් කියලයි මන් නම් කියන්නේ...
Do not take this as dongle is fdd and router is TDD

දන්නවා මචන් සිග්නල් ටයිප් දෙකක් කියල මන් කිව්වේ ඔය සිග්නල් තියන නිසා රවුටර් එකට ගැලපෙන සිග්නලුත් මුන් දීලා ඇති කියලා....
Do not take this as dongle is fdd and router is TDD
Dialog has a return process but lankabell and SLT check and give you the connection
Dongle එකෙන් සිග්නල් පෙන්නන්නෙ 4G support නිසා. 4G activate කරපු සිම් එකකින් කනෙක්ට් වෙන්න පුළුවන් ඔයාට. dialog 1800 B3 සපොර්ට් ඔයා දාල තියෙන ඩොන්ගල් එකට. මතක ඇතිව 4G සිම් එකක් යුස් කරන්න.
එකක් කියන්න දෙයක් නැහැ ඔකේ සිග්නල් පෙන්නනවා නම් රවුටරෙටත් සිග්නල් එයි.... ගනින් කියලයි මන් නම් කියන්නේ...
isthooooooooothii