Mata maha katha vidiyata hina giya bn, uba eka liyala thiyena vidiya maru.මම පහුගිය අවුරුදු 15 ම වගේ රහස් ප්රදේශයෙ මයිල් කපනවා වෙනුවට ගිනිකූරකින් පුච්චනවා. මේක සෞක්යට හිතකරද? මොකද අපිට රේසර් වලින් ඔව්වා කරන්න පුලුවන්කමක් තිබ්බෙ නෑ. දැන් ඒක පුරුද්දට ගිහින් ලේසි නිසාම. මේක දිගටම කරන්න හිතාගෙන ඉන්නෙ.
Product's link?normal trimmer eken kapala, kellonta thiyana eyebrow trimmer ekak ganin podi. eken ithuru podi tika hemita eyebrow trimmer eken kapanna puluwan gaanata. man karanne oka. supiriyata wada![]()
ඔයිට වඩා ලේසි ක්රපයක් තියනවා.. රහස් ප්රදේශයට පෙට්රල් පොඩ්ඩක් ස්ප්රේ කරල ගිනිකූරක් ගහපන්.
Thiyenawa bro
IPL hair removal device
math ekak ganna inne
and meka balanna
Most popular product eka meka lu : Ulike Air 3
mens lata meka hodayi kiyala thibba : Ulike X
..mulu skin ekama pichchei man hithanne..contrast eka detect wenne nathi nisaThiyenawa bro
IPL hair removal device
math ekak ganna inne
and meka balanna
Most popular product eka meka lu : Ulike Air 3
mens lata meka hodayi kiyala thibba : Ulike X
එතකොට ඒක තවදුරටත් රහස් ප්රදේශයක් වෙන්නෙ නෑනෙ...ඔයිට වඩා ලේසි ක්රපයක් තියනවා.. රහස් ප්රදේශයට පෙට්රල් පොඩ්ඩක් ස්ප්රේ කරල ගිනිකූරක් ගහපන්.
body groomer ekak ganin bnමෙක hoda nadda ban walle hair remove karanna?
Rahas tenata petrol daala light karapan.මම පහුගිය අවුරුදු 15 ම වගේ රහස් ප්රදේශයෙ මයිල් කපනවා වෙනුවට ගිනිකූරකින් පුච්චනවා. මේක සෞක්යට හිතකරද? මොකද අපිට රේසර් වලින් ඔව්වා කරන්න පුලුවන්කමක් තිබ්බෙ නෑ. දැන් ඒක පුරුද්දට ගිහින් ලේසි නිසාම. මේක දිගටම කරන්න හිතාගෙන ඉන්නෙ.
puta school niwadu nam naha neda mekale?මම පහුගිය අවුරුදු 15 ම වගේ රහස් ප්රදේශයෙ මයිල් කපනවා වෙනුවට ගිනිකූරකින් පුච්චනවා. මේක සෞක්යට හිතකරද? මොකද අපිට රේසර් වලින් ඔව්වා කරන්න පුලුවන්කමක් තිබ්බෙ නෑ. දැන් ඒක පුරුද්දට ගිහින් ලේසි නිසාම. මේක දිගටම කරන්න හිතාගෙන ඉන්නෙ.
Kaluwonta nm wada karanna ekak na wagemeka kaluwonta hariyanne naha..mulu skin ekama pichchei man hithanne..contrast eka detect wenne nathi nisa
skin tone eka ekka thamayi balanna wenneමෙක hoda nadda ban walle hair remove karanna?
මම පහුගිය අවුරුදු 15 ම වගේ රහස් ප්රදේශයෙ මයිල් කපනවා වෙනුවට ගිනිකූරකින් පුච්චනවා. මේක සෞක්යට හිතකරද? මොකද අපිට රේසර් වලින් ඔව්වා කරන්න පුලුවන්කමක් තිබ්බෙ නෑ. දැන් ඒක පුරුද්දට ගිහින් ලේසි නිසාම. මේක දිගටම කරන්න හිතාගෙන ඉන්නෙ.