~PAwKAraYata GaL GasaMU!!!~

chalitha135

Member
Apr 3, 2007
3,006
10
0
35
:D wanna knw???
EK eke inna gaman galak gahala yanna enna....oba dannawa me dawas wala EK eke inna paw karayek!!! ehenam google search karala hoda galak hoya gena gahala yannako!!! mama mulinma gahannam!!!

chalitha135

Member
Apr 3, 2007
3,006
10
0
35
6mrx-schist1.jpg

VASSA

Well-known member
  • Jun 4, 2007
    6,223
    142
    63
    Red Cow Factory
    chalitha135 said:
    eka thama ban mama karanne ube ammath ekka dan mama budi:lol: :lol: :lol: :lol:

me muuu mata pm ewanawooooooooooo!!!

hI MACHAN....MAMA ME TIKAK ELAKIRI EKATA AVA VITARAI......KAUDA ME HASURI P****A

UBE SAHAYATA DANNY AVA............YAKO MOKADA KIYAPAN.UBATA PART DANNE....OKATA HARAK TIKAK DALA UNGE AN VALIN PASSA PATTATAM ANNAVANNADA............KIYAPAN MACAHA....UBE REPLY VITARAI............:frown: :frown: :growl:

eranda444

Well-known member
  • Jun 8, 2007
    9,602
    109
    63
    40
    Lakers
    VASSA said:
    hI MACHAN....MAMA ME TIKAK ELAKIRI EKATA AVA VITARAI......KAUDA ME HASURI P****A

UBE SAHAYATA DANNY AVA............YAKO MOKADA KIYAPAN.UBATA PART DANNE....OKATA HARAK TIKAK DALA UNGE AN VALIN PASSA PATTATAM ANNAVANNADA............KIYAPAN MACAHA....UBE REPLY VITARAI............:frown: :frown: :growl:
    hehe vassa komada kalekin dakke :lol:

chalitha135

Member
    Apr 3, 2007
    3,006
    10
    0
    35
    VASSA said:

ADEY VASSO MAGE PANA!!! GAHAPAN BAN GAL ME YAKAWA ELAWANNA!!!:lol: :lol: :lol:

VASSA

Well-known member
  • Jun 4, 2007
    6,223
    142
    63
    Red Cow Factory
    chalitha135 said:
    ADEY VASSO MAGE PANA!!! GAHAPAN BAN GAL ME YAKAWA ELAWANNA!!!:lol: :lol: :lol:

IDAPAN MACHA...............MAMA ME ASUCHI DANNA YANNE....OKATA MAMA GON GOMA DENNAM...PODDAK HIDAPAN DAMMAIN PASSE PHOTO 1K EVANNAM...OKAGE PM EKATAMA.........................:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: