And can be effectively cured generating happiness and satisfaction without any materials.Stress is the biggest killer
Full Body Treatmentmageth hissori thiyei... pothu kabara seen eka wage.. visadumak thiyeda
thawa poddak vistara karanna puluwanda...Full Body Treatment
දේශීය හෝ ආයුර්වේද වෛද්යවරයෙක් හම්බ වෙන්න.thawa poddak vistara karanna puluwanda...
MAN AYURWEDA KALA.. BUT DOCA KIWWA PERMANANT BEHETH NA... KALEN KALETA MATHUWEI KIYALAදේශීය හෝ ආයුර්වේද වෛද්යවරයෙක් හම්බ වෙන්න.
ආයුර්වේද රෝහලෙත් ප්රතිකාර සාර්ථකයි. නොමිලේ ..
ආයුර්වේද කරන ඩොක්කු නෑනේ ..MAN AYURWEDA KALA.. BUT DOCA KIWWA PERMANANT BEHETH NA... KALEN KALETA MATHUWEI KIYALA

Stress නිසයි dandruff එන්නේ. හොඳම olive ඔයිල් හොයාගෙන ඔළුවෙ ගාන්න.man lankawe nemei ban inne dan aurudu 10k wage rata dan aurudu 2aka wele indan dandruff
enawa ban mala wadayak kocchra naawath olukatta weelila wage ban eeth man kalpana kala UNUWATHURA NAAANA nisa eekatada danneth naaa kiyala daanna puluwan hama shampoo ekkma damma hariyanneth naaa dan eee magula nisa wenama stress ekk hadenawa![]()
elamaStress නිසයි dandruff එන්නේ. හොඳම olive ඔයිල් හොයාගෙන ඔළුවෙ ගාන්න.
හොඳ කොලිටි ස්වාභාවික body lotion එකක් ඇඟේ ගාන්න. ඇඟෙන් දාඩ්ය පිටවෙන්න නිතර මොනව හරි කරන්න. Gym , sauna, මාස 3ක් වගේ යනකොට හරි යනවා.
මේ මාස 3 ඇතුලත අසභ්ය දේ සේවනය, ලිංගික කටයුතු ඔක්කොම නවත්තන්න.
මාස 3 පනිනකොට ඉස්හොරි අඩු වෙන්න ගනියි.

කියහං මහණ වෙන්න හදන්නෙ කියලා ....elama
man machan sports karanawa ban ane manda
මේ මාස 3 ඇතුලත අසභ්ය දේ සේවනය, ලිංගික කටයුතු ඔක්කොම නවත්තන්න. gaaaani balaida danne naaa muuu ta wena gaaniyek innawada kiyala![]()
Try n see. You will definitely regret them later.antidepressants are your best friend