pizzuda ban maximum download speed eka uparima 280kbpsdanata Work & Learn HBB eke 30Mbps wage enwa. 2Mbps unlimited eka maru unoth me speed ekama ei da download walata?
pizzuda ban maximum download speed eka uparima 280kbpsdanata Work & Learn HBB eke 30Mbps wage enwa. 2Mbps unlimited eka maru unoth me speed ekama ei da download walata?
pizzuda ban maximum download speed eka uparima 280kbps
pizzuda ban maximum download speed eka uparima 280kbps
512 kb wage eiappaaa yakow
ube 4Mbps ekata download khmda enne?------ Post added on Sep 14, 2021 at 6:40 PM
kalin fiber thibbe ban redda epa wenawa dawas 10 yaddi data iwarai. meka nam aulak na.. habai download karanne nam office eken eka nisa aulak na.appaaa yakow
ube 4Mbps ekata download khmda enne?------ Post added on Sep 14, 2021 at 6:40 PM
dialog sutta epa wenwa bn slow krala me tike. hodata speed thibba dn dws dekak wage idn slow. fiber ekakata wath maru wenna baluwe. dialog nm amu jarawak dn.512 kb wage ei
kalin fiber thibbe ban redda epa wenawa dawas 10 yaddi data iwarai. meka nam aulak na.. habai download karanne nam office eken eka nisa aulak na.
------ Post added on Sep 15, 2021 at 3:23 PM

gaddi thibba wage na bn dan. wadak kra gnna ba. fiber suttak tma gnda wenneආපහු ඩයලොග්ද? උබට මොනා කිව්වත් වැඩැක් නැහැ මාසෙන් මාසෙට කනෙක්සන් මාරු කරන නිසා. ලන්කාවේ සේරම හොදයි කියන්න තමයි වෙන්නෙ![]()
අප්පටසිරි, එතකොට YouTube 480p වගේ delay වෙන්නෙ නැතුව බලන්න බැරිද?pizzuda ban maximum download speed eka uparima 280kbps
Mokakda ban Package eka.HBB Siganl naha Mobile BB nm Okoma tiynawa Siganl
Man Mobile BB Mage Enawa 10Mbps wage Unlimited ek
720p balanna puluwan, netflix & youtubeඅප්පටසිරි, එතකොට YouTube 480p වගේ delay වෙන්නෙ නැතුව බලන්න බැරිද?