Mang mokatada oyage luv ekata party denne???tckrockz said:ahh uba nee denne parrty eka

Mang ahuwe oyage case eka gena??

Mang mokatada oyage luv ekata party denne???tckrockz said:ahh uba nee denne parrty eka

xXxHaNzxXx said:shanx ma sweeeeeeeeeeeet heart, ma booo booo, ma gawjuss 1, luv of ma lyf...can yuh hav anova party in jully..Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....![]()
..hop azz dnt c dis lool..nooooooooo hard feelingz....im jst tryin 2 make yuh hav a party..loolshanX said:Oooops mae mokada![]()
![]()
Umbata jealous netckrockz said:ow ow ube azza nathi nissa dan shape eke wada nee![]()
![]()
![]()

K KxXxHaNzxXx said:nooooooooo hard feelingz....im jst tryin 2 make yuh hav a party..lool

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmm..............he gt sooooooooo much mur loool...shanX said:I hope Tck won't be jealous![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ae wage ne?? Mata hithune ehema, mae thread eka read karaddimlakmal said:oooooooooooooooooooh tck+hanzi daaaaaaaaaaaaaaa![]()

Aney paw TCKxXxHaNzxXx said:Hmmmmmmmmmmmmmmmmmm..............he gt sooooooooo much mur loool...![]()
![]()
![]()
![]()

wooooooooooooooow...rlli?mlakmal said:oooooooooooooooooooh tck+hanzi daaaaaaaaaaaaaaa![]()