awulak na bn phone eke budget ekata hondai duration hondai lu plastic wunata casing eka reviews wala mn dakka dala tynawa
performance kynna deyk nah![]()

awulak na bn phone eke budget ekata hondai duration hondai lu plastic wunata casing eka reviews wala mn dakka dala tynawa
performance kynna deyk nah![]()

Phone eka denata optimize ne
update release karanawa kiyala thiyenawa mama hithanne aulakma ne
ෂයොමි දැන් අවුරුදු දෙකකට වඩා පාවිච්චි කරනවා
ගානෙ හැටියට වටිනවා..
කිසිම අවුලක් නැහැ
පට්ට ෆෝන් එක..
ඒ2 එකක් ගන්න ඉන්නේ

ලයිට් එක නම් 30ක් වගෙ වෙන්නෙ ඒ2 ගන්නවන්ම් පොඩ්ඩක් ඉදලා ගනින් MI8 youth edition release වෙන්න තියෙනවා 19. ඔය ප්රයිස් රේන්ජ් එකේම යන්නෙ
ලයිට් එක නම් අඩුවට තියෙනවා නේ

ලයිට් එක නම් 30ක් වගෙ වෙන්නෙ ඒ2 ගන්නවන්ම් පොඩ්ඩක් ඉදලා ගනින් MI8 youth edition release වෙන්න තියෙනවා 19. ඔය ප්රයිස් රේන්ජ් එකේම යන්නෙ![]()

meka balapan ubata idea ekkak ganna puluwan. phone eka plastic machan hebei gewana ganata sehenna watinawa. sd 845 , liquid cooling ekka ganata watinawa machan. anika android p me dawas wala beta testing yanawa kiyala dekka, e kiyanne lagadima android p th ei.![]()

oka 55k wage mehe wenne bn.Patta wage neda bnoka 55k wage mehe wenne bn.

ෂයොමි දැන් අවුරුදු දෙකකට වඩා පාවිච්චි කරනවා
ගානෙ හැටියට වටිනවා..
කිසිම අවුලක් නැහැ
පට්ට ෆෝන් එක..
ඒ2 එකක් ගන්න ඉන්නේ
Awlk na bn ganata tya supiri 4n ekak
පුලුවන් නම් සතියක් ඉදපන් mi8 youth edition රිලීස් වෙන්න තියෙනවා හැබැයි sd710 chip එක එනවා කියන්නෙ. පොකෝ එකට වඩා ප්රීමියම් ලුක් එකක් තියෙයි හැබැයි
https://www.gsmarena.com/xiaomi_with_another_teaser_video_of_the_mi_8_youth_edition-news-33277.php
![]()
Spyware tiyenawa Chinese government ekata umbe okkoma details yanawa- ekai Xiaomi Huawei US walin ban karala tiyenne.උඹලා මොකද හිතන්නේ Xiaomi Phones ගැන? පාවිච්චි කරලම නැPocophone F1 එකක් ගන්න බැලුවෙ. හොඳයි ද?