ගුරු පොකුර වැඩ වගේ නේ...
L lasankandy Well-known member Jul 18, 2009 32,780 34,254 113 KY Aug 7, 2021 #1 ගුරු පොකුර වැඩ වගේ නේ... Reactions: Solo Rider and Dillux
Dillux Junior member Apr 20, 2021 27 64 13 Aug 7, 2021 #2 සාර්ථකයි වගේ නේද? Brain Wash කර කර WhatsApp Group වලින් ගේම ඇදගෙන යනවා කියලයි ආරංචිය. මම දන්න ගුරුවරු ඉන්නවා දවසම phone එකේ. Reactions: lasankandy, Solo Rider and lilman
සාර්ථකයි වගේ නේද? Brain Wash කර කර WhatsApp Group වලින් ගේම ඇදගෙන යනවා කියලයි ආරංචිය. මම දන්න ගුරුවරු ඉන්නවා දවසම phone එකේ.
JokerFan Well-known member May 29, 2016 15,849 9,539 113 Arkham City Aug 7, 2021 #3 upp Reactions: lasankandy and Solo Rider
malakadss Well-known member Mar 8, 2009 22,865 1 36,591 113 xxx Aug 7, 2021 #4 පෙළපාලිය නම් තාවකාලිකව නෑවත්තුවා ලු. ඒ කියන්නේ උන් උද්ඝෝෂණ නවත්තලා වර්ජනය විතරක් කරයි. හරි දෑන් තියෙන්නේ වෙඩින් වලට ශොට් එක දෙන්නයි පුලුවන් තරම් අයට ගෙදර ඉදන් වෑඩ කරන්න අරින එකයි Reactions: silent one, Solo Rider and lilman
පෙළපාලිය නම් තාවකාලිකව නෑවත්තුවා ලු. ඒ කියන්නේ උන් උද්ඝෝෂණ නවත්තලා වර්ජනය විතරක් කරයි. හරි දෑන් තියෙන්නේ වෙඩින් වලට ශොට් එක දෙන්නයි පුලුවන් තරම් අයට ගෙදර ඉදන් වෑඩ කරන්න අරින එකයි
lilman Well-known member May 10, 2009 40,886 54,387 113 Colombo Aug 7, 2021 #5 malakadss said: පෙළපාලිය නම් තාවකාලිකව නෑවත්තුවා ලු. ඒ කියන්නේ උන් උද්ඝෝෂණ නවත්තලා වර්ජනය විතරක් කරයි. හරි දෑන් තියෙන්නේ වෙඩින් වලට ශොට් එක දෙන්නයි පුලුවන් තරම් අයට ගෙදර ඉදන් වෑඩ කරන්න අරින එකයි Click to expand... shape eke yantam hari goda enna tibba chance ekata keliya neda guru set eka ? oke main players la jeppo neda ? Reactions: silent one, Solo Rider and RLT4U
malakadss said: පෙළපාලිය නම් තාවකාලිකව නෑවත්තුවා ලු. ඒ කියන්නේ උන් උද්ඝෝෂණ නවත්තලා වර්ජනය විතරක් කරයි. හරි දෑන් තියෙන්නේ වෙඩින් වලට ශොට් එක දෙන්නයි පුලුවන් තරම් අයට ගෙදර ඉදන් වෑඩ කරන්න අරින එකයි Click to expand... shape eke yantam hari goda enna tibba chance ekata keliya neda guru set eka ? oke main players la jeppo neda ?
Solo Rider Well-known member Sep 4, 2020 35,924 1 157,340 113 98 හෝමාගම Aug 7, 2021 #6 අදුරන නෑන කෙනෙක් ඉන්නවා, ගුරුවරියක් බනින්න ඕන ඕකිට පලු යන්න Reactions: Mohowk, Champ HB and malakadss
malakadss Well-known member Mar 8, 2009 22,865 1 36,591 113 xxx Aug 7, 2021 #7 lilman said: shape eke yantam hari goda enna tibba chance ekata keliya neda guru set eka ? oke main players la jeppo neda ? Click to expand... ඔවු ඔවු.. ජෙප්පෝ තමා.. ඒ වුනාට ගුරුවරු සෑහෙන්න සපෝට් වෑඩේට. ඒ වගේම බහුතරයක් විරුද්දයි පෙලපාලි යනවට. ඒ හින්දා තමා පෙලපාලි නවත්තලා වර්ජනය දිගටම කරන්න යන්නේ මම හිතන්නේ. Solo Rider said: අදුරන නෑන කෙනෙක් ඉන්නවා, ගුරුවරියක් බනින්න ඕන ඕකිට පලු යන්න Click to expand... බනින්න එපා. ගහපන් අරකෙන් හරියටම තෑන බලලා ------ Post added on Aug 7, 2021 at 12:23 PM Reactions: Boole, Solo Rider, Mohowk and 2 others
lilman said: shape eke yantam hari goda enna tibba chance ekata keliya neda guru set eka ? oke main players la jeppo neda ? Click to expand... ඔවු ඔවු.. ජෙප්පෝ තමා.. ඒ වුනාට ගුරුවරු සෑහෙන්න සපෝට් වෑඩේට. ඒ වගේම බහුතරයක් විරුද්දයි පෙලපාලි යනවට. ඒ හින්දා තමා පෙලපාලි නවත්තලා වර්ජනය දිගටම කරන්න යන්නේ මම හිතන්නේ. Solo Rider said: අදුරන නෑන කෙනෙක් ඉන්නවා, ගුරුවරියක් බනින්න ඕන ඕකිට පලු යන්න Click to expand... බනින්න එපා. ගහපන් අරකෙන් හරියටම තෑන බලලා ------ Post added on Aug 7, 2021 at 12:23 PM