ගෝඨා ඉල්ලා අස්වීමට සූදානම්!
sixtonine Junior member Oct 27, 2021 38 52 18 38 Kandy Apr 20, 2022 #22 stasia said: එහෙම ප්ලෑන් එකක් නැද්ද නැත්තම්? මූ new account එකකින් ඇවිත් තියෙන්නේ ප්ලෑන් එකක් නැති නිසා Gota යවන්නේ නැතුව තියාගමු කියන්න. Click to expand... මම කාටවත් පුප දෙන්නෙ නෑ බං. මං ඇහුවෙ ප්ලෑන් එකක් තියනවද නැද්ද කියලා... දවසක් තිස්සෙ පාර්ලිමේන්තුවෙ කියවන දේවල් වල ප්රතිපලයක් තියනවද?
stasia said: එහෙම ප්ලෑන් එකක් නැද්ද නැත්තම්? මූ new account එකකින් ඇවිත් තියෙන්නේ ප්ලෑන් එකක් නැති නිසා Gota යවන්නේ නැතුව තියාගමු කියන්න. Click to expand... මම කාටවත් පුප දෙන්නෙ නෑ බං. මං ඇහුවෙ ප්ලෑන් එකක් තියනවද නැද්ද කියලා... දවසක් තිස්සෙ පාර්ලිමේන්තුවෙ කියවන දේවල් වල ප්රතිපලයක් තියනවද?
pasansnoop Well-known member Sep 13, 2008 9,092 1 6,970 113 TrapHouse Apr 20, 2022 #23 tharakaf said: Sajith ponnaya hariyane ne ban. Neither is the Lapaya. Mama kiyanne muge hulan bahala tiyena nisa, Okawa ohomama tiyela Honda un tikak aran PM+Cabinet eka haduwanam hari. Muwa under control tiyaganna ona. Nathan Ai podda podda hariyanakota natanna gani. Click to expand... ubata pissuda rajapaksala balu patiyekwath me welawe rate nayakayek wenna one na.. ehema una gaman aiyala mallila hathikarema ellila rata kanawa.. wechcha dewal madida?
tharakaf said: Sajith ponnaya hariyane ne ban. Neither is the Lapaya. Mama kiyanne muge hulan bahala tiyena nisa, Okawa ohomama tiyela Honda un tikak aran PM+Cabinet eka haduwanam hari. Muwa under control tiyaganna ona. Nathan Ai podda podda hariyanakota natanna gani. Click to expand... ubata pissuda rajapaksala balu patiyekwath me welawe rate nayakayek wenna one na.. ehema una gaman aiyala mallila hathikarema ellila rata kanawa.. wechcha dewal madida?
tharakaf Well-known member Oct 19, 2020 36,497 75,248 113 Apr 20, 2022 #25 pasansnoop said: ubata pissuda rajapaksala balu patiyekwath me welawe rate nayakayek wenna one na.. ehema una gaman aiyala mallila hathikarema ellila rata kanawa.. wechcha dewal madida? Click to expand... Least worse option. Sajiya pres unoth okkoma hamarai oi. Okata pissu. Lapaya isn't proven. RW cannot be trusted without supervision.
pasansnoop said: ubata pissuda rajapaksala balu patiyekwath me welawe rate nayakayek wenna one na.. ehema una gaman aiyala mallila hathikarema ellila rata kanawa.. wechcha dewal madida? Click to expand... Least worse option. Sajiya pres unoth okkoma hamarai oi. Okata pissu. Lapaya isn't proven. RW cannot be trusted without supervision.
saja Well-known member Jan 8, 2007 16,208 2 10,807 113 Home Sweet Home Apr 20, 2022 #26 ජනාධිපති ඉල්ලා අස්විමට සුදානම්.when ? kiribath kanna oneee