මාලිංග IPL ගහයිද?

Thilantdm

Well-known member
  • Sep 15, 2010
    22,604
    5,863
    113
    අද නම් හදට ආවා
    මරුසිරා;19974261 said:
    මොනව තිබ්බත් රට ගැන හැගීමක් නැත්නම් උගෙන් වැඩක් නැත .මාලිංග අද ඉන්නේ තත්වේ ඉන්නේ සහ ipl ගහන්නේ ලංකාවේ ටීම් එකට සෙල්ලම් කරපු නිසා කියල අමතක නොකරන්න .

මාලිංග ලංකාවේ ජාතික කණ්ඩායමේ සෙල්ලම් නොකලානම් අද මාලිංග යනු කවරෙක්ද කියා කිසිවෙක් නොදනිති .

ස්නාත්ලට අරවින්දලට අර්ජුනලට මහේලට සන්ඟට ක්‍රිකට් ගැන කතා කිරීමට පැහැදිලි අයිතියක් ඇත මන්ද යත් ඔවුන් ශ්‍රී ලංකා ක්‍රිකට් වෙනුවෙන් කලයුතු කැපවීම් උපරිමයෙන්ම සිදුකර අදවනතුරු ලංකාවට ලබාදුන් උසස්ම ගෞරවය ලබාදී අවසන් ඇති බැවිනි

machn malinga injury wela team eken ain wela.minihata hoda unama.national team ekata watune na.eth ekkama IPL awa.miniha eke wada damma ghn.

dn uge kakula kadunoth lankawe CB eken aruwa ganan gannewath na...
    oo dna gnna one uge paththa balala hoda dyk karanna.

mkda malingayata godak un akamathi ooo IPL yana hinda.
    lankawe IPL walata wena un select wenne nathuwata mona karannada :lol::lol:

dasss

Well-known member
  • Jul 30, 2015
    3,131
    119
    63
    ai bn ape rate boller kenekt inne mu withrd?anik mu ratawenuwen kochchar de krl thiyed?mut salli ona nisane mu match walt sellan krnne ho neththe.eka cup ekkt hitiye ne kiyl mut banin ek nm hari ne.anik dn oya rata wenuwen sellan krnn one kiyn porwaluth ipl wage dewal ekale thibb nm blnn puluwani unge wedath.mn nm kemathi ipl eke ape ekek hari hodt sellam krnw nm.math ipl match blnneth ape kawd sellm krnn kiyl blnnai.