විද්යාපීඨ බඳවාගැනීම්
ඔන්න විද්යාපීඨ බඳවාගැනීම් මේ 20 කෙරෙනවලු. විද්යාපීඨ සුදුසුකම් ලැබූ අයට ලිපි එවීම හෙටින් ඇරඹෙන සතියෙ ඉඳන් කරනවලු. විද්යාපීඨ තේරුණු අයට සුභ පැතුම්! (මාත් තේරුණා
)
)
)තෙරුනාට කමක් නැ. හැබැයි තරනි වගේ වෙන්න එපා. කොච්චියට බෙල්ල තියන්න ඉන්න උන් ඔහේ යන්න එපා. ඊලග එක්කෙනාට චාන්ස් එක දෙන්න.

mama adurana ayya kenek innawa.
miniha Nilwala eke igenagatte. kollo 10k wagelu inne. ithuru serama kellolu.
mu kello 6kage petti kadala thiynwa..mu maara sepak aran thiyenne. supiri kalilu inne. giwithe arthalma kaalelu.. bump
කොහොමද එහෙම කරන්නේ
ඕකේ ඇතුලේ නීති ගොඩක් තදයිලු නේද
kohomada ban check karaganne select welada nadda kiyala? site ekak thiyanawada?

mu kello 6kage petti kadala thiynwa..mu maara sepak aran thiyenne. supiri kalilu inne. giwithe arthalma kaalelu.. bump

කොහොමද එහෙම කරන්නේ
ඕකේ ඇතුලේ නීති ගොඩක් තදයිලු නේද

mehemane bn. guruwarayek kiwwama eka eka jathiye un innawa. pirisudu chetanawen okata yana uut innawa. ara uba kiwwa widihata yana unut innawa. but api balanna oona ape thathwe thiyagena inna puluwan charithayak widihata peete inna eka. teacher kenekta katha namak gawunama amai balannt pilikulen ne. so thamange respect eka thiyagena hitiyama athi. anka ganiyek bandama owa karaganna puluwanne. thawat kellak amaruwe nodama thamnge ganigen sahunama athi. hadissi wenna honda na kisi dekata. ape peete nam neethi wady kiwwa. monawa weida danne na itim.![]()

machan me site eka wada nane![]()

එල කොල්ලෝ
සුබ පැතුම්

සුභ පැතුම් මචෝ.
විද්යාපීඨ ගුරුවරයෙක්ට පඩිය කොහොමද මචෝ ?
හරි හමන් දෙමව්පියෝ ඉන්න වැදගත් විදියට හැදිච්ච කෙල්ලෝ ඔහොම එන එන බල්ලන්ට ඔන්න ඇරල පල කියල රෙද්ද උස්සන් ඉන්නවද බන් ?
එක්කෝ දාර ගොන්නු රංචුවක් අරූට සෙට් වෙලා ඇති බන්, එහෙම නැත්නම් උ හීන බලල ආතල් ගන්න සයිකෝ පොරක් වෙන්න ඇති.

සිරා කථාවසුභ පැතුම් මලේ !!