illigal , why do we even need a constitution of president acts like this?
කුයිඩ් උනත් මරා තව අඩුවට දේවි එතකොට
උඹට එතකොට තව කුයිඩ් එකක් අරන් වැස්ස කාලෙට වතුර ටිකක් එකතු කරගන්න පුලුවන් කාර් එකේ ඉස්සරහා තියෙන බේසමට 
ඉතිං චන්දෙ තියෙන එක හොදයිනෙ බං.කුයිඩ් උනත් මරා තව අඩුවට දේවි එතකොට
උඹට එතකොට තව කුයිඩ් එකක් අරන් වැස්ස කාලෙට වතුර ටිකක් එකතු කරගන්න පුලුවන් කාර් එකේ ඉස්සරහා තියෙන බේසමට
![]()

kawada hari mama time machine ekak invent kerela apahu gihin umbalage thattage ata deka kapanawa podi kaledima![]()

වර්තමානයෙන් අතීතෙට ගිහින් අතීතෙ වෙනස් කලා කියලා වර්තමානෙ වෙනස් වෙනවද ගොනෝ? මොන ඉස්කොලෙටද ගියේ?![]()
stephen hawkings kiyana porage poth kiyopan 
Not Ranil, neither any politician nor their family members/friends, but 21 million people living in Sri Lanka අනාතයි
එන මැතිවරණයෙන් අනුර කුමාරගේ පක්ෂෙන් ආසන 200 විතර එනවා කියල තමයි ආරංචිය![]()

Balapan ithin ube nugath kamane penuwe kiyanna deyak nathi unahama wate yanawa
umba iskole gihin na neda booruwo? umba dane nadda haalparu modayo infinity number of possibilites tiyenawa kiyala?stephen hawkings kiyana porage poth kiyopan
time traveling nathi nisa, man umbawa hambu not umbe ata deka kapanawa
thawa umba wage gon booruwek hadane bari wenna![]()
umbata mokada machan tharaha giye me ahaka yana dewal welata?

රනිල්ගේ අවසානේද මේ

රනිල් කියන්නේ ඕවට සැලෙන නායකයෙක් නෙමෙයි.උබලට තේරෙයි රනිල්ගේ අගේ තව ටික කාලෙකින්.![]()

රනිල් කියන්නේ ඕවට සැලෙන නායකයෙක් නෙමෙයි.උබලට තේරෙයි රනිල්ගේ අගේ තව ටික කාලෙකින්.![]()

umba iskole gihin na neda booruwo? umba dane nadda haalparu modayo infinity number of possibilites tiyenawa kiyala?stephen hawkings kiyana porage poth kiyopan
time traveling nathi nisa, man umbawa hambu not umbe ata deka kapanawa
thawa umba wage gon booruwek hadane bari wenna![]()
හොව්කින්ස්ගේ තියෙන්නෙ පැරඩොක්ස් විතරයි මී හරකා. Grandfather paradox එක කියෝපන් ගිහින් උම්බෑ කියන්න කලින්. 

Danui therune..UNP wahalek nisa ne..![]()

ඇයි හෝව්කින්ස් කිව්ව ඔක්කොම හරිද? ඌ අතීතෙට ගිහින්ද ඇවිත් කිව්වෙ?හොව්කින්ස්ගේ තියෙන්නෙ පැරඩොක්ස් විතරයි මී හරකා. Grandfather paradox එක කියෝපන් ගිහින් උම්බෑ කියන්න කලින්.
අනියමාර්තයේ අසම්භාවයය ක්රියා නොකිය ඉන්න බලපන්. කාලාර්තය එව්ව කියවන්නත් එපා. අනුන්ගෙ ඇට හොයන්න කලින් තියෙනව නම් ඒ දෙක රැකගන්න බලපම්.
එකත් එකට සින්ගල් වයිපර්, ත්රී නට්ස් ටයර්, වයර් එල්ලෙන, වතුර එකතු කරගන්න රෙඩිමේඩ් බේසමක් දෙන කුවිඩ් වගෙ ගොන් ලදරමකට |SUV| කිය කියා ගොන් පාර්ට් දාන උඹ වගෙ තණකොල කන එකෙක් කොහොම ඔව්වා තේරුම් ගන්නද?
ඔලුව පොඩ්ඩක් කොකටත් අතගාලා බලපංඅං දෙකක් මෝදු වෙලාද කියලා![]()

man kiwe, umbata owa terenne na. e nisa technology eka hoya gatta dawasata aniwa wade denawa. etakan pare hambunot umbe ata deka parissan kere ganin gona haraka.
man thota me baninne palu yanna UNP or Mahind scene ekak nisa newei
kohewath nathi KWID ekak adala gatta nisai,
paradox and possibilities kiyane 2k gon harako![]()

අහපුඑකට උත්තර දීපන්කො ඔක්කොටම කලියෙන්.
යූ එන් පී වහලා. තනුජක නීත්යයාන්ය්කූලව හරි කියන්න කියන්න තෝ වගේ මී වස්සෙක් ඇවිත් මෙතන ඉලීගල් කියනවනෙ
මම නම් කියන්නෙ නෑ පාරෙදි හම්බුනොත් උඹෙ ලදරම් කුවිඩ් එක පපඩම් වෙලා උඹත් වැලුගම්පිටි යන්න හප්පනවා කියලා. මොකද මම ඉන්ටර්නෙට් අනාට්ගයින්ව ලොකුවට කෙයාර් කරන්නෙ නෑ පොන්ස්.