thanks mali ayya reply ekataniyamai Blacka hamadama vage niyameta kalaa. lassana sindu ha kattiyage request dunnata sthuthi. e vage ma NIC hondata kalaa programme eka lassana sindu set ekakuth ekka. dennage ma mahansiyata navatha sthuthi karanava. e vage ma EK Radio Team ekata ha mahansivuna samatath visheesha sthuthiya.
e vage ma thread eke sindu request, dedicate karapu, sinu ahapu, chat karapu ape yaluvo siyallatamath sthuthi.

ela eloo onna thanks thread eke hitapu hamootama godak thanksrequest karapu dedicate karapu hamotama
NIC wath mathak karanna one
(miniha hondata nidi athi
grrrrrrrk grrrrk gaga goro goro
lol)
ehenam onna kattiyatama good night machanzla![]()
![]()

ela eloo onna thanks thread eke hitapu hamootama godak thanksrequest karapu dedicate karapu hamotama
lol)
![]()
niyamai Blacka hamadama vage niyameta kalaa. lassana sindu ha kattiyage request dunnata sthuthi. e vage ma NIC hondata kalaa programme eka lassana sindu set ekakuth ekka. dennage ma mahansiyata navatha sthuthi karanava. e vage ma EK Radio Team ekata ha mahansivuna samatath visheesha sthuthiya.
e vage ma thread eke sindu request, dedicate karapu, sinu ahapu, chat karapu ape yaluvo siyallatamath sthuthi.

lol)
![]()

me magule current giyaa ne 
mic eke makunu dal bedila wage
the ek radio is beter than this...i am sorry to tell u this bro.
talk little bit louder...i dont think its a technical mater.yesterday was perfect
e welawawee mic ekak hoyaganna th bari wunaa /

ALL THE BEST machan![]()
dan online wadada![]()
me sep 19 neda sry mis the show