උබ 09 ද?පොරගෙ හොද නරක නම් දන් නැ
ජයතිලකෙ (නොදන්න අයට, මේක පේරා හොස්ටල් එකක්) අපේ බැජෙක් ගෙ රුම් එකට නම් නිතරම එනවා(2012 වගේ) , අපේ යුනි එකෙ වගේ හැසිරෙන්න ආසාවක් නම් තිබුන වාගේ එකක් දැනුනා...
උබ 09 ද?පොරගෙ හොද නරක නම් දන් නැ
ජයතිලකෙ (නොදන්න අයට, මේක පේරා හොස්ටල් එකක්) අපේ බැජෙක් ගෙ රුම් එකට නම් නිතරම එනවා(2012 වගේ) , අපේ යුනි එකෙ වගේ හැසිරෙන්න ආසාවක් නම් තිබුන වාගේ එකක් දැනුනා...
aparade geek.lk site eka eke maara threads tikak thibba hodha community ekak thibba...උන් පට්ට ආර්ටිකල් ලීවා එක නිසා ෆෝරම් එකට පට්ටෙට ට්රැෆික් හැදුනා ,ෆෙමස් උනා
පුක තමා සොෆ්ට්ව්යා ඉන්ජිනියර්

තමුන් හදපු සොෆ්ට් වෙයා එකක් දාන්න කියන්න කොපි නැතුව 

ෆයිනල් ඉයර් ප්රොජෙක්ට් එක උනත් ඕකේ 

@Naruto7 උබ නේද අර ජාවා ඉන්ස්ටිටියුට් අර හොර ඩිග්රී දෙන හොර ගුහාවේ ලොක්කා කිවුවා කියල කිවුවේ ජාව වලින් ගූගල් සර්ච් එක හදලා තියෙන්න කියලChanux is the Srilankan Elon Musk. Lankawen tech knowledge eka wadiyenma thyenne Chanux ta.
Chanux wa meet wenne kohomada

බිජ්ජ තමා කිම්බෝ 
මූ මොන ඊලෝන් මස්ක් ද 

අලුතෙන් හදපු සොෆ්ට්වයා එකක් වත් නෑ 
ගොනුක්ස් බුවා එහෙනම් ජාව හොර ගුහාවට ආවද 

එකේ ඔය සත 50 කෝස් එක කරන උන් තමා උන් හෙන වැඩ්ඩෝ කියලා හිතාගෙන ඉන්නේ නෙට් බීන්ස් එකේ ඩ්රැග් ඩ්රොප් කරලා මහන්සි වෙලා ඇති 

පවු කට්ටිය 

ai mu pera wala student kenek nemeida. video walath kiyanawa mathakai pera campus inna kale laptop eken hostel eke idan channel eka patangatte kiyalaපොරගෙ හොද නරක නම් දන් නැ
hitahan aaye balala ennalink eka dapan kukulohai mu pera wala student kenek nemeida. video walath kiyanawa mathakai pera campus inna kale laptop eken hostel eke idan channel eka patangatte kiyalahitahan aaye balala enna
link eka dapan kukuloh
අඩෝ ස්ලිට් එකත් රජයේ කැම්පස් එකක් වගේ තමයි නෙහ් බලන් ගියාම. හොදයි හොදයි. අපි නම් කැමතියිThel bamma SLIIT eke bocca .. kari Chanux Orb enawa kella ekka lectures wireless bluetooth headset daala Iphone eka athe thiyanSLIIT eke ballekwath ganan gatte na habai,,
Achalata hoda personality ekak thibba.. eetapasse aapu hadda wanni wala un SIS president une.. unta hodata andala ena unwa, wahane ena unwa alluwe na.. campus athule president unata eliye samanya minissu kiyala amathaka una untakatha nan bohomai kiyanna puluwan
------ Post added on Jun 6, 2021 at 10:43 AM
mu pera neweai mu pera wala student kenek nemeida. video walath kiyanawa mathakai pera campus inna kale laptop eken hostel eke idan channel eka patangatte kiyalahitahan aaye balala enna
ow ban mu iwara kale ne neda degree ekaපේරා ගියා එක ඉවර කලෙත් නෑ
ස්ලිට් ආව එක ඉවර කලෙත් නෑ
පඩේ විතරයි
ගිහාන් අචල පට්ට පොරවල් ඊට පස්සේ ආව 3 දෙනාම ගු බකට්Thel bamma SLIIT eke bocca .. kari Chanux Orb enawa kella ekka lectures wireless bluetooth headset daala Iphone eka athe thiyanSLIIT eke ballekwath ganan gatte na habai,,
Achalata hoda personality ekak thibba.. eetapasse aapu hadda wanni wala un SIS president une.. unta hodata andala ena unwa, wahane ena unwa alluwe na.. campus athule president unata eliye samanya minissu kiyala amathaka una untakatha nan bohomai kiyanna puluwan
------ Post added on Jun 6, 2021 at 10:43 AM
මූ පෙරා සිලෙක්ට් උනාද?පේරා ගියා එක ඉවර කලෙත් නෑ
ස්ලිට් ආව එක ඉවර කලෙත් නෑ
පඩේ විතරයි