Parenstla nethi ekath lesiy.man podi kale kerima kattak kawe parenstla hinda.dawas 5ma tution class grade 3 idan ol wenakan.mata eken apu stress effect eka tama tiyenawa.
Ekada spa yanne?
Parenstla nethi ekath lesiy.man podi kale kerima kattak kawe parenstla hinda.dawas 5ma tution class grade 3 idan ol wenakan.mata eken apu stress effect eka tama tiyenawa.
ඔව් ඒක එයාගේ ප්රොෆෙශන් එක බන් . උබ 8-5 වැඩ කරලා ලක්ශරි කාර් එකක් ගත්ත එකෙක් කියපන් එකෙක් නැ .Bump
Commercials Tv or movies karala wenna athi Job karala nam baaha
සුදු සද රැස් දැක
මට මල්ලි නැග දැන්
යුරේකා යුරේකා
yureni මගේ ඔඩොක්කුවෙ
දැන්.
Hithapan podi kalema car ekak ganna eka heenayak wuna rataka jeewath wenawa kiyanne wili lajjai neda? It’s not even a lamborgini it’s just a fucking car. Pathetic![]()
Grade 3 idan dawas 5 ma tuition yawanna pissuda ban?Parenstla nethi ekath lesiy.man podi kale kerima kattak kawe parenstla hinda.dawas 5ma tution class grade 3 idan ol wenakan.mata eken apu stress effect eka tama tiyenawa.
eka thamai ban kiyala thiyenne.. mama ahuwada 8. 5 weda karala car ekak gaththa kiyala ?ඔව් ඒක එයාගේ ප්රොෆෙශන් එක බන් . උබ 8-5 වැඩ කරලා ලක්ශරි කාර් එකක් ගත්ත එකෙක් කියපන් එකෙක් නැ .

කවුද බං හසිනි සැමුවෙල් කරගැහුවේ ? ශිව අයියා කියනේ කාටද මචංමූ හසිනි සැමුවෙල් කරගහලා දැන් බබෙක් ලැබෙන්න ඉන්නවා , ශිව අයියා ඉන්නකම් හොදා
කවුද බං හසිනි සැමුවෙල් කරගැහුවේ ? ශිව අයියා කියනේ කාටද මචං
ඔව් ඒක එයාගේ ප්රොෆෙශන් එක බන් . උබ 8-5 වැඩ කරලා ලක්ශරි කාර් එකක් ගත්ත එකෙක් කියපන් එකෙක් නැ .
ඔව් ඒක එයාගේ ප්රොෆෙශන් එක බන් . උබ 8-5 වැඩ කරලා ලක්ශරි කාර් එකක් ගත්ත එකෙක් කියපන් එකෙක් නැ .
Thank You YouTube da
ඒත් අනුන්ටනේඋඹ දන්න තරම තමා ඔය..ලක්ෂ 10-20 පඩි ගන්න උනුත් ඉන්නව ලංකාවේ..![]()