xiaomi ෆෝන්ස් සුපිරි එත් ලංකාවේ නෙට්වර්ක් වලට හරියට සපෝර්ට් කරන් නැ සමහර වෙලාවට ෆොනේ එක ඔන් එකේ තියෙද්දී කෝල්ස් ගන්න බැ
owa ape pathiwala hoyannawath na bn
kade eka dannewath na ohoma brand ekak
e tharam

xiaomi ෆෝන්ස් සුපිරි එත් ලංකාවේ නෙට්වර්ක් වලට හරියට සපෝර්ට් කරන් නැ සමහර වෙලාවට ෆොනේ එක ඔන් එකේ තියෙද්දී කෝල්ස් ගන්න බැ

it is Xiaomi mi 6x, not A2. even it has identical hardware you'll never able to flash Googles stock android. so if you want to buy A2, buy A2. but don't buy Xoaimi Mi 6x which isn't A2.
2nd no headphone jack is current trend & that might be the future. so you shoud not get angry for adopting industry trends .
3rd, that phone has huge fuck head camera bump like big dick on your girls pussy. no.... no that isn't a clit, a DICK. so put your phone on a flat surface & generate some music.Taks....Takas.....Taks..Takas haha

(assuming you are on 4G network) i think you hould blame your ISP to not to implement VoLTE in your area or stay on 3G network. hard to blame Xiaomi afaik

LOL SEEN what are you doing as ur profession ?? Telco ?(assuming you are on 4G network) i think you hould blame your ISP to not to implement VoLTE in your area or stay on 3G network. hard to blame Xiaomi afaik

Camera Photo Quality nam Huawei wala wage normal...
Xiaomi නන් ජීවිතේට ගන්නෑ මෙහේ ඔතරයිස්ඩ් ඩිලර් කෙනෙක් නැතුව. මගේ රෙඩ්මී 3S pro එකේ touch එක බිම වැටිල නෙමේ නිකන්ම auto touch වෙන්න ගත්තා. ඉට පස්සේ touch screen මෙහෙ නැති නිසා Ali එකෙන් ගෙනල්ල දැම්ම සති දෙකයි එකත් අවුල්... සදා ඔබ මගේ තමා.![]()

man dan awrudu ekahamarak Mi Max Global version eka use karanava. network prashna na. build quality nam super... samsung walata wada hodai tharamak durata... battery eka 4850amh nisa davas 4 5 charge nokara use karanna puluwan... Ultrapowersave dammoth sathiyak withara calls walata use karanna puluwan..
Video Quality K4 puluwan. slowmotion puluwan. eth video eka echchara sharpness quality ekak na..Camera Photo Quality nam Huawei wala wage normal...
![]()
Mi Max 2 එකේ නම් දන්නා තරමින් හොඳයි කැමරා ඒක..කොහොමත් දැන් SD625 න් පස්සේ වගේ ආපු SoC තියෙන ෆෝන්ස් වලට Google Camera දාන්න පුළුවන් නේ..ඒක දැම්මහම ඉතින් කොහොමත් සුපිරි..උඹේ එකටත් දාන්න පුළුවන් මම දන්නා තරමින්..
අපේ office එකේ එකෙක් use කරනවා කිසි අවුලක් නම් නැ![]()