cool ebay gadgets..

Status
Not open for further replies.

Kasunrock619

Well-known member
  • May 18, 2009
    16,839
    1,459
    113
    Colombo
    me mouse eka hodada ban:P
    $%28KGrHqJ,%21iQE5fbSLsPfBObQYiIJJg%7E%7E60_12.JPG

20110215_img_013496.jpg

bump:angry:

adniul2

Active member
  • Feb 28, 2007
    520
    99
    28
    Avissawella
    මචන්ලා මට පොඩි ප්‍රශ්නයක් තියෙනවා..මගෙ ebay එකේ තියෙන්නේ ලන්කාවෙ address එක.ඒත් paypal එකේ තියෙන්නේ USA එකක්..මම දැකලා තියෙනවා සමහර sellarsල Shipping & Handling වල තියෙනවා මෙන්න මෙහෙම දාලා..
    2lvhaxd.png

We ONLY ship to buyer's PayPal registered address..Please make sure your address and phone number in PayPal correct and valid.
    :yes::yes::yes::yes::rolleyes::rolleyes:
    මට තියෙන ප්‍රශ්නෙ මේකයි..මේ වගේ තිබුනහම අපි ඒ item එක buy කලොත් ඒක යන්නේ අපේ PayPal address එකටද?නැත්නම් ebay address එකටද?මේ ගැන දන්න කවුරුහරි ඉන්නවනම් මට මේකට පැහැදිලි උත්තරයක් දීපල්ලා මචන්...:cool::cool::):)

SaNDun

Well-known member
  • May 4, 2006
    12,677
    812
    113
    In La Srinka
    මචන්ලා මට පොඩි ප්‍රශ්නයක් තියෙනවා..මගෙ ebay එකේ තියෙන්නේ ලන්කාවෙ address එක.ඒත් paypal එකේ තියෙන්නේ USA එකක්..මම දැකලා තියෙනවා සමහර sellarsල Shipping & Handling වල තියෙනවා මෙන්න මෙහෙම දාලා..
    2lvhaxd.png

We ONLY ship to buyer's PayPal registered address..Please make sure your address and phone number in PayPal correct and valid.
    :yes::yes::yes::yes::rolleyes::rolleyes:
    මට තියෙන ප්‍රශ්නෙ මේකයි..මේ වගේ තිබුනහම අපි ඒ item එක buy කලොත් ඒක යන්නේ අපේ PayPal address එකටද?නැත්නම් ebay address එකටද?මේ ගැන දන්න කවුරුහරි ඉන්නවනම් මට මේකට පැහැදිලි උත්තරයක් දීපල්ලා මචන්...:cool::cool::):)
    item ekata pay karanakota ethana shipping address ekata daana ekata thamai un ship karanne.

• Like
    Reactions: adniul2

adniul2

Active member
  • Feb 28, 2007
    520
    99
    28
    Avissawella
    item ekata pay karanakota ethana shipping address ekata daana ekata thamai un ship karanne.

අඩේ මචන් සිරාවට එහෙමද?:cool::cool:උඹට ශුවර් ම නේද?:rolleyes::rolleyes:එහෙනම් මොකද මේ මුන්(seller)මෙහෙම එකක් දාන්නේ බන්?:confused::confused:

SaNDun

Well-known member
  • May 4, 2006
    12,677
    812
    113
    In La Srinka
    අඩේ මචන් සිරාවට එහෙමද?:cool::cool:උඹට ශුවර් ම නේද?:rolleyes::rolleyes:එහෙනම් මොකද මේ මුන්(seller)මෙහෙම එකක් දාන්නේ බන්?:confused::confused:
    ehema danne samahara ewun wena ayage paypal accounts hack karala badu ganna hinda.

Status
    Not open for further replies.