cool ebay gadgets..

Status
Not open for further replies.

tharinda76

Well-known member
  • Oct 25, 2007
    50,144
    1,888
    113
    :yes::yes: අපි දෙන්නේ 12% බං..... ඩ්‍රයිවර්, කොන්දොස්තර දෙන්නටම 12% ගානේ දෙන්නේ..... මුලින් නම් කොන්දොස්තරට 10% සහ ඩ්‍රයිවර්ට 12% දුන්නා.... දැන් දෙන්නටම එකම විදිහ..... :yes:

පරණ උන්ට විතරක්, 14% ක් දෙනවා..... එහෙම උන් ඉන්නේ දෙන්නයි, ඩ්‍රයිවර්ලා දෙන්නෙක්..... :yes: කොන්දොස්තරලා ඉතින් ගොඩ කාලයක් තියා ගත්තොත්, ඉවරම තමා..... :angry::angry:

ඔව් ඉතින් උන් ගොඩ කාලයක් ඉන්න උඹ පඩි දෙන්න එපෑ.. :lol:

ruchira88

Well-known member
  • May 16, 2008
    5,157
    917
    113
    :rolleyes: මොකෝ බං......??
    na ban nikan ! :nerd:

moko kiyanne mama ara issella kiwwa amp ekak daapan! buffels palanna puluwan. :)

Umbalage route eka mokakda? biyagama patte neda? ape nadayoth bus karanawa 228/1 202 207 200 :P

Habai godak ewun thama ekama thana nathnam bankoloth :(

009008

Active member
  • Aug 18, 2011
    527
    95
    28
    NEW BLACK HYBRID HARD BACK CASE

mama phone ekata NEW BLACK HYBRID HARD BACK CASE ekak order kala..passe seller ge system awl kiyala money refund kala kiyala msg ekak awa.paypal msg ekakuth awa refund kala kiyala..passe mama ethin wena seller keneggen order kala.menna passe msg ekak enawa parana item ekath ship kala kiyala..ethakota refund karapu gana aith sellerta yanawada??:rolleyes::rolleyes:

ruchira88

Well-known member
  • May 16, 2008
    5,157
    917
    113
    mama phone ekata NEW BLACK HYBRID HARD BACK CASE ekak order kala..passe seller ge system awl kiyala money refund kala kiyala msg ekak awa.paypal msg ekakuth awa refund kala kiyala..passe mama ethin wena seller keneggen order kala.menna passe msg ekak enawa parana item ekath ship kala kiyala..ethakota refund karapu gana aith sellerta yanawada??:rolleyes::rolleyes:
    naa! Keep your money :D:P

geethq

Well-known member
  • Sep 17, 2006
    49,949
    3,213
    113
    ~ඤාව්~
    • Like
    Reactions: mldarshana
    Status
    Not open for further replies.