Death of a Friend

Nidarshana_k

Well-known member
  • Feb 19, 2022
    17,576
    1
    30,600
    113
    ප*යාගල
    sorry.com
    up
    මහත නැති උනාට cholesterol තියෙනවා ගොඩක් අයට. ආයේ fatty liver. ඩොක් කියන්නේ ජානයි ආයේ තයිරොයිඩ් කේස් එකක් කියල.
    මචන් මේ cholesterol and fatty liver check කරන්නෙ කොහොමද ?
    මේක් ඇහුවම මටත් බය හිතුනා
     

    හෙළයෙක්

    Well-known member
  • Apr 26, 2014
    34,579
    68,179
    113
    up

    මචන් මේ cholesterol and fatty liver check කරන්නෙ කොහොමද ?
    මේක් ඇහුවම මටත් බය හිතුනා
    Lab wala thiyenawa machan report gana puluwan. Doctor onima ne ubata gana puluwan eka. Aulak thiboth mark wenawa ethakota doctor kenek channel karagana
     
    • Love
    Reactions: Nidarshana_k

    Mr.dark

    Well-known member
  • Jun 2, 2022
    3,091
    4,868
    113
    up

    මචන් මේ cholesterol and fatty liver check කරන්නෙ කොහොමද ?
    මේක් ඇහුවම මටත් බය හිතුනා
    endocrinologist කෙනෙක් ලගට පලයන් ඌ ලියලා දෙයි බ්ලඩ් ටෙස්ට් කරන්න ඕන ඒවා.

    හැබයි ඇහුවම මේ කිරියේ ඉන්න මහාචාර්ය වරු කියන්නේ කෑම පොඩ්ඩක් කාලා diet කලාම නිරෝගී වෙනවලු, උන් දන්නේ නෑ එළවළු පලතුරු වලටම කොච්චර වස විස ගහලද තියෙන්නේ කියලා. හරියට හොයලා බැලුවානම් තේරෙයි නොදැනීම දවසට කොච්චර වස විස කනවද කියලා.
    අම්මො ඔව් බන්. මෙහෙ එලවලු කන්න නම් ගෙදර ම වවා ගන්න වෙනව. අමු අමුවේ වස නාවල ගන්නෙ
    ------ Post added on Apr 9, 2024 at 7:09 PM

    රයිස් කොත්තුම කන්න ඕනි නෑ බන්. මං රත්මලානෙ වැඩ කරන්නේ. මෙහේ කඩෙන් ගන්න නෝර්මල් බත් එකේ පවා මෑ කරල්, කෙහෙල් මුව වල එහෙම පුදුම රසක් තියෙන්නේ.. මොන රසකාරකේ දානවද දන්නෑ.. ගෙදර හැදුවොත් නම් කන්නෙත් නෑ.. මෙහේ මෑකරල් එක්ක විතරක් බත් එක කෑහැකි.. කෑවට පස්සේ පට්ට වතුර තිබහ. දැන් නම් කන්නෑ බැරිම උනොත් මිසක්
    ඕක මටත් මීටර් වෙලා තියෙනව බන්. මම කන්නෙ ම රයිස් ඇන් කරි විතරයි. ඒවත් වහ වෙච්ච එක නම් ලොකු අවුලක්. කොච්චර පරිස්සම් උනත් වැඩක් නෑ
    ------ Post added on Apr 9, 2024 at 7:11 PM
     

    ruchira55

    Well-known member
  • Mar 23, 2012
    35,167
    30,606
    113
    සතියකට සැරයක් දෙසැරයක් වගේ කොත්තුවක් රයිස් එකක් කනවා. හැබැයි අනිත් දවස් වලට කරපින්ච සම්බෝල කනවා. සුදුළුුනු ඉඟුරු වගේ කෑම ජාති වැඩියෙන් දාලා හදනවා.
     
    • Wow
    Reactions: Mr.dark

    Mr.dark

    Well-known member
  • Jun 2, 2022
    3,091
    4,868
    113
    කරපින්ච සම්බෝල කනවා. සුදුළුුනු ඉඟුරු වගේ කෑම ජාති වැඩියෙන් දාලා හදනවා.
    what is the reason bro?
     

    ruchira55

    Well-known member
  • Mar 23, 2012
    35,167
    30,606
    113
    what is the reason bro?
    කොලෙස්ට්‍රෝල් පාලනේ වෙනවා. තෙල් කපල යන්න ඉඟුරු සුදුළුුනු කර්දබුන්ගු වගෙ කුළුබඩු හොඳයිලු
     
    • Like
    Reactions: Ysa Karu