පෝරිසාදයා;22793832 said:MI A2 එනවලු නේද පුතා ?

Mi A2 ?? එහෙම එකක් නෑ බං lol a1 කියන්නෙ android one project එක කියන්න android one project එකේ හැම phone එහෙකම වගේ a1 කියල නම තියෙන්නෙ 
Mi A2 ?? එහෙම එකක් නෑ බං lol a1 කියන්නෙ android one project එක කියන්න android one project එකේ හැම phone එහෙකම වගේ a1 කියල නම තියෙන්නෙ
![]()

ටච් එක කොච්චර ස්මූත් ද කියනව නම් FLStudio වලින් සින්දුවක් ලස්සනට හදාගන්නත් පුළුවන් පෝන් එකෙන්ම.Hey bitches, I just promoted some top ppl in the previous thread. haha
do I need to promote top ppl of this thread too?
kmc madushan
KayBX
Kudnadun
suparsu අලුත් වර්ෂන් වලින් root කරන්න එපා.MTP එහෙමත් නැත්නම් USB connectivity එක disable වෙනවා අලුත් වර්ෂන් එහෙකින් root කරන්න ගියොත් .අන්තිමට build prop එඩිට් කරලා පිස්සු කෙලින්න වෙනවා.හොදම වැඩේ තමයි supersu 2.65 හරි 2.46 හරි දෙකෙන් එකකින් root කරන එක.පල්ලෙහා ලින්ක් වලින් ඩවුන්ලෝඩ් කරගන්න 2.65 වර්ෂන් එක.root කරන්න කලින් බූට්ලෝඩර් එක අන්ලොක් කරගන්න වෙනවා.මන් ඉඩ ලැබුණු වෙලාවක රූටින් ගයිඩ් එකක් දාන්නම්.
01)https://download.chainfire.eu/921/SuperSU
02)https://androidfilehost.com/?fid=24411628330025848
ගොඩ කාලෙකින් කිරිය පැත්තේ ආවේ.දැන් ෆෝන් ඒකට මාසයයි.පර්ෆොර්ම්ස් නම් පට්ට.බැටරි ලයිෆ් එක දවස් දෙකක් තමයි ඩේට ඕන කරලා තිබ්බත්.root කරලා google cam එක දාගත්ත.දැන් පොර්ට්රෙට් මොඩ් එකත් වැඩ.උදව්වක් ඕනි කෙනෙක් ඉන්නවා නම් කියන්න.මේ නූලේ හැමෝම උදව් කරනවා.ලංකාවෙන් නම් ෆෝන් ගන්න එපා.පුළුවන් තරම් රටින් හොද ෆෝන් ගෙන්න ගන්න.මන් තව නෝට් 4 එකක් ගෙන්නල දුන්න යාලුවෙක්ට.MI බෑන්ඩ් එක ගන්නවද ගොයෝ බෑන්ඩ් එක ගන්නවද කියල හිත හිත ඉන්නේ.ෆිට්නස් ගැන හිතන අයට එ දෙකෙන් ඕන ඔප්ෂන් එහෙකට යන්න පුළුවන්.

Anmo ehenm loweth ganna oni.mi band eka adu koheda???GB da ? Ali da?MI band 2 ekkak pawichchi karami
step count and sleep time count karana eka accurate
hebei heart rate measure karana eka tikkak aul yanawa samahara welawata
phone notification balanna puluwan app 5kata pamani + calls and masaages
aluth firmware update eken call eka silent and cut karannath puluwan band eken
udeta aeherenne nethnm alarm thiya ganin band eke ubata aeherennama wenawa band eka vibrate weddi![]()
Ow machan mehemath hari.eth indian kaarayo wadiya sure karanna epaa.official forum eken balagena karannaMe video eke widiyata karoth harida
Anmo ehenm loweth ganna oni.mi band eka adu koheda???GB da ? Ali da?

Ow machan mehemath hari.eth indian kaarayo wadiya sure karanna epaa.official forum eken balagena karanna

MIUI 9.2 demma redmi note 3 ekatai note 4 ekatai
note 3 eke poddak lag wena gathiyak thiye![]()
wow.. nougat update eka neda?

(MTK eka nisa )Bootloader එක Unlock කරා,MI ekak root karanne kohomada?
Battery eka replace karanna puluwanda?
MI 4c
Video එක බැලුවා...Me video eke widiyata karoth harida
note 3 thama lollypop(MTK eka nisa )