G2H

Member
Apr 21, 2008
4,179
32
0
40
Battaramulla
he..heehee welawakata ohoma hithunata.. api hamadamath jeewitheta adarei...;)

" Jeewath wenna asai hamadaaaaaaama himidiriya se...":love:
nisadesa lassanai...:yes: :D

Malinga

Well-known member
  • Jul 20, 2006
    61,301
    1,013
    113
    menna meyaa vas kavi liyanava. ooka oyaa gana nathuva me looketa vina karana aya gana livvanum ivaraine. oyaa vage kenkuta moko vas vadaganne? oya bami kiyana deeval thibunahama duka thamaine. eekata ithin looketa banala vadak nahane. baninna oona oyaage hithata :P amuthu nirmanayak. ara Rap kalle kiyana eevanum amuulika boru. oyaa eeke kotasak velaa indaddi venna oona nae kivvata athi vadak thiyanavane lol. honda nirmanayak nangi. habai vaskaviyak :P

maleemsg

Member
    Malinga said:
    menna meyaa vas kavi liyanava. ooka oyaa gana nathuva me looketa vina karana aya gana livvanum ivaraine. oyaa vage kenkuta moko vas vadaganne? oya bami kiyana deeval thibunahama duka thamaine. eekata ithin looketa banala vadak nahane. baninna oona oyaage hithata :P amuthu nirmanayak. ara Rap kalle kiyana eevanum amuulika boru. oyaa eeke kotasak velaa indaddi venna oona nae kivvata athi vadak thiyanavane lol. honda nirmanayak nangi. habai vaskaviyak :P

hutaz ... me malinga aiye mage yaka aussa ganna epa me wage comments deela..... man gena newei ane poem eka... shick matath aiya wage ina thibba nam mal 7 i

koheda oyala den online pennawath enne nehe ne

kalekin sinduwak wath kiuwe nehe :dull::oo:

BTW thanx hode mage RAP eka shoooi neda ? :P

@ Samanalee - ai machee me poem ekak ban topic eka balahankoo! :frown:

Malinga

Well-known member
  • Jul 20, 2006
    61,301
    1,013
    113
    maleemsg said:
    hutaz ... me malinga aiye mage yaka aussa ganna epa me wage comments deela..... man gena newei ane poem eka... shick matath aiya wage ina thibba nam mal 7 i

koheda oyala den online pennawath enne nehe ne

kalekin sinduwak wath kiuwe nehe :dull::oo:

BTW thanx hode mage RAP eka shoooi neda ? :P

@ Samanalee - ai machee me poem ekak ban topic eka balahankoo! :frown:

online aavata ogollo api ekka kathaa karanavaye. ithin api avith vadak nahane. eeka nisaa enne nae. kavuruhari mohokata hari enna kivvoth ithin invisible avith yanava lol

ow ow kattiya sindu kivveth nahane huga kaalekin. sindu kiyanna thiyaa kattiya kathaa kalevath nahane needa hugak kaalekin? edaa api 4 vithara ekathuvela group chat ekak danna haduva eeth ogollo hitiye nahane.

hari hari man "oyaa" kiyana vachanaya pavichchi kale ithin oya kaviye ena kathaanayikavata. eeken adahas venne nahane e Malee kiyana kenaaya kiyala :rofl: :rofl:

RAP eka shooi thamai :lol: :lol: habai ohoma yanakota oyaage kavi nathuva RAP vitharak thiyai da danne nae passe :rofl: :rofl:

Last edited:

nuwanoo7

Well-known member
  • Jul 18, 2007
    4,057
    56
    48
    kurunegala
    :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo:
    mokada me..................... ena potanam hoda ne wageeeeeee.............. akkiyoooo...... oyage gedara laga thiyana pansalata dammama yanna................ hitha poddak sansun wenakan edala enna...........:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo: