ඔන්ලයින් හිටියෙ නැතත් මැසේජ් ඩිලිවර්ඩ් වෙනවනේ.. (වෙන එකෙක් මට මැසේජ් කලොත් මන් ඔන්ලයින් නැතත්, ඩේටා ඔන් නම්.., ඌට පෙන්නනවනෙ මැසේජ් ඩිලිවර්ඩ් වුනා කියලා) අන්න ඒක නැතිකරගන්නෙ කෝමෙයි?