ලංකාවෙ ටියුෂන් ක්ලාස් වලටම Software එකක් හැදුවා....

chathuranirmal

Well-known member
  • Jul 11, 2017
    5,859
    3,253
    113
    Kurunegala
    දැනටත් ලාංකාවේ මේ වගේම සිස්ටම් එකක් තියනවා. ලමයින්ට NFC කාඩ් එකක් දෙනවා. ලමයා ක්ලාස් එකට ඇතුල් වෙද්දි NFC card ඒක NFC machine එකට ලං කරලා ටච් කරන්න ඕනි. සල්ලි ගෙවපුඒවා ,ලමයා පන්ති ආපු වෙලාව SMS එකෙන් අම්මගේ ෆෝන් එකට එනවා. NFC කාඩ් එකක් නිසා බස් වල යද්දි සල්ලි ගෙවන්නත් පුලුවන් . පුලුවන් නම් NFC කාඩ් සිස්ටම් එකක් ඇඩ් කරන්න බලපන්. වැඩේ එල මචන්.:):)

http://www.wstsystem.com/

රසයන විද්‍යාව ක්ලාස් කරන කේසිරි විතානගේ සර්ගේ ක්ලාස් එකෙන් තමයි මේක මුලිනම පටන් ගත්තෙ.

Last edited:

u_make_me_sick_

Well-known member
  • Oct 1, 2011
    11,522
    7,320
    113
    over 18 lamayek nam privacy ekak thiyenna oni, over 18 lamay adults widihata consider karanne. ey ammata SMS yawanne?

Red_Scorpion-X0XX0X

Active member
  • Jul 13, 2017
    621
    63
    28
    ශ්‍රී ලංකාව
    දැනටත් ලාංකාවේ මේ වගේම සිස්ටම් එකක් තියනවා. ලමයින්ට NFC කාඩ් එකක් දෙනවා. ලමයා ක්ලාස් එකට ඇතුල් වෙද්දි NFC card ඒක NFC machine එකට ලං කරලා ටච් කරන්න ඕනි. සල්ලි ගෙවපුඒවා ,ලමයා පන්ති ආපු වෙලාව SMS එකෙන් අම්මගේ ෆෝන් එකට එනවා. NFC කාඩ් එකක් නිසා බස් වල යද්දි සල්ලි ගෙවන්නත් පුලුවන් . පුලුවන් නම් NFC කාඩ් සිස්ටම් එකක් ඇඩ් කරන්න බලපන්. වැඩේ එල මචන්.:):)

http://www.wstsystem.com/

රසයන විද්‍යාව ක්ලාස් කරන කේසිරි විතානගේ සර්ගේ ක්ලාස් එකෙන් තමයි මේක මුලිනම පටන් ගත්තෙ.

Thanks bro...
    wts sys eka wada karanne idea mart haraha eka subcribe karanna ona. ethakota dawasakata 2.50 - 5 th athara ganak ammalage 4n walinuth kapenawa, me sys eke ehema kisima deyak na. own pc eke thama run wenne web eka hari dialog eka hari aul giyoth wts system ekama wada nathuwa yanwa. me sys eke dialog wala aulak awoth wena onama sim ekak daala use karagena yanna puluwan. anika data tyenne clz eke pc eke ne details ekak wath wena kaatawath balaganna ba

Lejayange

Well-known member
  • Mar 23, 2015
    18,952
    5,596
    113
    10.gif

පට්ට...!!.

MihiCherub

Well-known member
  • Sep 14, 2009
    18,976
    1
    9,797
    113
    Gampaha
    Thanks bro...
    wts sys eka wada karanne idea mart haraha eka subcribe karanna ona. ethakota dawasakata 2.50 - 5 th athara ganak ammalage 4n walinuth kapenawa, me sys eke ehema kisima deyak na. own pc eke thama run wenne web eka hari dialog eka hari aul giyoth wts system ekama wada nathuwa yanwa. me sys eke dialog wala aulak awoth wena onama sim ekak daala use karagena yanna puluwan. anika data tyenne clz eke pc eke ne details ekak wath wena kaatawath balaganna ba
    Bulk SMS walata hariyanne web service thama ban. uba dongle eken oka 6 motnhs use kala kiyanne nam boruwak wenna one. mokada dongle walin normal sim ekak use karala bulk sms yawwoth godak ewa deliver wenne na :oo: