Music Studio.......

• Jul 4, 2009
    7,259
    462
    83
    බෑ බන් ම හිතන්නේ.උම කියනාකොට අදයි අහුවේ...modfy කරනන පුළුවන් කියලා..:eek:.....xp 50 පැච් ‍ෆයිල් වගයක් diskette වල කුණු වෙනවා...50 හරි 60 ය්ක හමුබුනොත් මටත් කියපන්..

මම හිත්න්නෙ නැහැ modify කරන්න පුළුවන් ඇති කියලා...කොමෙද USB read කරන්න හදන්න පුළු‍වන් වෙන්නේ.....එක වෙනම සින් එකක්....

ok machan. mama hoya gaththoth ubata kiyannam. :cool::cool:

Chrisrg

Member
    Sep 17, 2011
    2,334
    215
    0
    කඩුවෙල
    මේ දවස් වල වැඩිපුර භාවිතා වෙන්නේ මොන වගේ models ද ?
    අපො මචන් දැන් ‍ට්‍රේන්ඩ් එක KORG....ලයිව් ස්ටේජ් එකේනම් තවම් පරණ කිබොඩ තියනවා....දැන් පරණ එවා මචන් මිඩි කෙඉල් ගහලා sound banks වලට ගහනවා....උඹට කියන්න CASIO music Feald එකෙන් අයින්‍ වෙලා තියෙන්නේ එ වුනත් උන්ගේ අලුත් workstation එක මචන් මම live ස්ටේජ එකක් දැකක් මේ ලඟදි...

CASIO WK 7500
    wk7500_1big__66552_zoom.jpg

Fantom g6

Fantom-G6_T_600_TMP-4851106b5457e94a4f4adf1d9011e1af.jpg

Yamaha Tyros4

Tyros4_down_shot-6ea6555cc66395562ffd35ae0e582d5e.jpg

Last edited:
  • Jul 4, 2009
    7,259
    462
    83
    බෑ බන් ම හිතන්නේ.උම කියනාකොට අදයි අහුවේ...modfy කරනන පුළුවන් කියලා..:eek:.....xp 50 පැච් ‍ෆයිල් වගයක් diskette වල කුණු වෙනවා...50 හරි 60 ය්ක හමුබුනොත් මටත් කියපන්..

මම හිත්න්නෙ නැහැ modify කරන්න පුළුවන් ඇති කියලා...කොමෙද USB read කරන්න හදන්න පුළු‍වන් වෙන්නේ.....එක වෙනම සින් එකක්....

machan meka poddak balapanko

http://www.ebay.com/itm/1-44MB-Flop...0?pt=BI_Textile_Equipment&hash=item2c5b471fc6

Just connect to the device via the floppy disk drive interface, installation is very Simple.

33.jpg

22.jpg

Chrisrg

Member
    Sep 17, 2011
    2,334
    215
    0
    කඩුවෙල
    සුදු මහත්තයා;12527926 said:
    ok machan. mama hoya gaththoth ubata kiyannam. :cool::cool:
    හැබයි මචන් sound moduels වලට ගහලා ගන්න පුළුව්න seen එකක තියනවා...එකියන්නේ sound bank එකේ USB තියනවානම්..

Chrisrg

Member
    Sep 17, 2011
    2,334
    215
    0
    කඩුවෙල
    සුදු මහත්තයා;12527961 said:
    machan meka poddak balapanko

http://www.ebay.com/itm/1-44MB-Flop...0?pt=BI_Textile_Equipment&hash=item2c5b471fc6

Just connect to the device via the floppy disk drive interface, installation is very Simple.

33.jpg

22.jpg

අඩේ එලනේ..එ කියනනේ සම්පුර්න drive එක ගලවලා..USB reader එකක් තියන්න ඔනේ...පට්ටනේ...මචන්...:D
    thanx machan mama denam hiteyena neha...meha seen eka....:D'''
    display එනේ පෙනන්නේ Tracks විදිහටද බං?

• Jul 4, 2009
    7,259
    462
    83
    හැබයි මචන් sound moduels වලට ගහලා ගන්න පුළුව්න seen එකක තියනවා...එකියන්නේ sound bank එකේ USB තියනවානම්..

අඩේ එලනේ..එ කියනනේ සම්පුර්න drive එක ගලවලා..USB reader එකක් තියන්න ඔනේ...පට්ටනේ...මචන්...:D
    thanx machan mama denam hiteyena neha...meha seen eka....:D'''

machan mama nam music gana wadiya danne na. ape paththe band ekak karana ayya kenek innawa. minihath ekka eka eka gil mart dala tama owa tika tika danne. mamath asai sound engineering paththata. ekai me thread eke inne. :yes::yes: ea ayya tama kiwwe mehema gadget ekak tiyenawa kiyala. ekai mama poddak hoyala baluwe. ea ayya me item eka gannawa kiwwa. minihath kiwwa meka tama item eka kiyala. :rofl::rofl:

Chrisrg

Member
    Sep 17, 2011
    2,334
    215
    0
    කඩුවෙල
    සුදු මහත්තයා;12528025 said:
    machan mama nam music gana wadiya danne na. ape paththe band ekak karana ayya kenek innawa. minihath ekka eka eka gil mart dala tama owa tika tika danne. mamath asai sound engineering paththata. ekai me thread eke inne. :yes::yes: ea ayya tama kiwwe mehema gadget ekak tiyenawa kiyala. ekai mama poddak hoyala baluwe. ea ayya me item eka gannawa kiwwa. minihath kiwwa meka tama item eka kiyala. :rofl::rofl:
    poddak ahala balapan meke desiplay eka pnenean tracks widihatada kiyala:eek:

imad2247225

Well-known member
  • Jul 18, 2009
    1,869
    45
    48

Malka attha maka karanda puluwan eath wada tikak teyanawa

LK119

Member
    Mama Bump !! kiyyala thread ekak arala bump kara kara unna. mama kamathi me subject eka tikak study karanna .... oya kiyapu de ita passe mama hithanawa aniwa ! ok?

thaks machan thawa wisthara danna ewa me thrad ekema danna !

REP ADD !!!!!!!!!!!!!!