google eke search results hoda paththata harawagannada uba awejava-ශාන්ත;16063172 said:පුතා අනවශ්ය ප්රශ්න ඇතිකරගන්න එපා. ඔය කියන කඩ මම දන්නේ නැහැ. අපි එක්වෙලා හොඳ ගමනක් යමු...
tikak amaru wewi

google eke search results hoda paththata harawagannada uba awejava-ශාන්ත;16063172 said:පුතා අනවශ්ය ප්රශ්න ඇතිකරගන්න එපා. ඔය කියන කඩ මම දන්නේ නැහැ. අපි එක්වෙලා හොඳ ගමනක් යමු...

ehenam mokatada oi thamusela lagata igena ganna enne
ewaye site hadala thiyenneth java walinda aiyaaaaah
eyala ehema anith ewa wadak na java witharai hodai kiwwa thanak kiyannako aiyaaah![]()
java-ශාන්ත;16063172 said:පුතා අනවශ්ය ප්රශ්න ඇතිකරගන්න එපා. ඔය කියන කඩ මම දන්නේ නැහැ. අපි එක්වෙලා හොඳ ගමනක් යමු...
java-ශාන්ත;16063172 said:පුතා අනවශ්ය ප්රශ්න ඇතිකරගන්න එපා. ඔය කියන කඩ මම දන්නේ නැහැ. අපි එක්වෙලා හොඳ ගමනක් යමු...
google eke search results hoda paththata harawagannada uba awe
tikak amaru wewi![]()
man eka parak okata awith ahagena hitiyajava-ශාන්ත;16063186 said:ඔය පුතාට ගොඩක් දේවල් දැන ගන්න පුළුවන් මම java world congress එකක් organize කරන්න හිතාගෙන ඉන්නේ. අන්න එදාට එන්න ඇවිත් ප්රශ්න අහන්න.
ආසන ඉතාමත් සීමිත බැවින් ඔබ කලින් 2500/= ගේවා ඔබගේ ආසනය වෙන් කරවා ගන්න

java-ශාන්ත;16063104 said:
මම නෙවෙයි කියන්නේ youtube අඩවිය ඇතුලු facebook, ebay,amazon, කියන ලෝකයේ අතිවිශාල ලෙස වාසි ලබන ආයතන 10 විතර එකතුවෙලා තමයි java හොඳයි කියන්නේ.

ethakota html php one nadda aiyaaahjava-ශාන්ත;16063195 said:පුතා google වලට base වෙලා තියෙන්නේ මොනවද? java Java අපි හැදෙමු. රට හදමු... මම බය නැතුව කියනවා. මම තමයි ලෝකයේ හොදම java ගුරුතුමා....
man eka parak okata awith ahagena hitiya
hoda welawata man ethakota me subjects gana danumak aran thibbe
ethanadi oya mukuth nodanna ayawa andana hati man ahagena hitiya
man danna unuth oke hitiya
unge danuma ganath man dannawa
oya methana natuwata search engine wala oyala hewwahama ena results wenas karanna ba
eyala ehema anith ewa wadak na java witharai hodai kiwwa thanak kiyannako aiyaaah![]()
lankawe hodama company ekaka hari loke hodama company ekaka hari wada karana oyage lamai innawada?java-ශාන්ත;16063209 said:දරුවෝ මම ගාව හොර වැඩ නැහැ. මම පොඩි තැන ඉදලා ඉදිරියට ගිය කෙනෙක්.. අන්න ඒ දැනුම සහ නිවැරදි ව්යවසායකත්වය ප්රධාන java දැනුමෙන් තරුණ ශ්රමබලකාය සවිබල ගැන් වීමක් තමයි මම කරන්න යන්නේ...

ethakota html php one nadda aiyaaah
uba hodama eka kiyala kawuda kiyanne?
අනේ...... හරි සෝක් අනේ.......... අපි දැන් කොහෙද යන්නෙ..... නත්තල් නිවාඩුවට ද යන්නෙ.... හැබැයි මොන ගමන ගියත් හවසට ගෙදර යන්න ඕනේ හොදේ
lankawe hodama company ekaka hari loke hodama company ekaka hari wada karana oyage lamai innawada?
thamangema thanak patan ganna kiyanne unta wena thanaka wda karanna mole nathi nisa
exibition ekak thibbata ungen prashnayak ahuwata uththara denna danne na
igena gaththa un passe freelance web designing karanawa
oya gana mona kathada aiyaaah![]()
kelin uththarayak dennajava-ශාන්ත;16063219 said:
ඔය පොඩි පොඩි lag කරලා දියුණුවක් අපේක්ෂාකරන්න අමාරුයි.
මම නෙවෙයි කියන්නේ youtube අඩවිය ඇතුලු facebook, ebay,amazon, කියන ලෝකයේ අතිවිශාල ලෙස වාසි ලබන ආයතන 10 විතර එකතුවෙලා තමයි java හොඳයි කියන්නේ.

ow ow abimanayen yanawajava-ශාන්ත;16063232 said:අපි කාගෙවත් යටතේ වැඩ කරන්න අපේ ළමයි හඳන්නේ නැහැ. ඒ කියන්නේ අපි කාගේවත් වහල්ලු නෙවෙයි. අපේ ළමයි අභිමානය පොරදැරි කරගන නිවැරදි මාර්ගයේ ගමන් කරන නැව් වගේ.....

kelin uththarayak denna
html php oneda nadda?
java walin site ekama goda danna puluwanda?
ekata uththare denna ilagata oyage lamai gana man kiyannam
ko uththara
ithin ithinjava-ශාන්ත;16063250 said:මම පැහැදිලි කරන්නම් දරුවා. අපි චයිනීස් ෆොන් එකක් තියාගෙන කියනවා iphone එක හොදයි කියලා. එතකොට අපි එයාගෙන අහනවද ඇයි ඔයාට Iphone එකක් නැත්තේ කියලා?

java-ශාන්ත;16063130 said:ලෑන්ඩ් රෝවර් එකේ තියෙනවා ඉන්ධන දහනයට අවශ්ය වාතය ඉන්ධන මිශ්රකරන් කොටසක් අන්න ඒක ප්රෝග්රැම් කරලා තියෙන්නේ ශුද්ධ වු java වලින්...