කොලබ ඉදන් යනකොට කඩවත ඉදන් මීරිගම යන එකද ලේසි, නැත්තම් කටුනායක exit එකෙන් දාලා එතන ඉදන් මීරිගම යන එකද ලේසි.
2 - no traffic
34km walata almost double 64km route ekak suggest karanne ai? pissuwak thiyenawa nam route no 2 hodai. anith eka toll fee ekath add wenawaකටුනායක හරහා මිනුවන්ගොඩ මීරිගම ඉක්මනට යන්න පුළුවන් මචං
monday කොලබ ඇවිත් friday යන්නේ ඔය පාරේ නිසා මට ලේසි විදිහ ඔය කිවේ. පැය 1.10 න් වගේ මම මිරීගමට යනවා කටුනායක හරහා. කඩවත පැත්තෙන් ගියොත් පැය 1.30 යනවමයි. කැමති විදිහකට යමු ඉතිං. නිට්ටබුවෙන් එහාට පස්යාල පාර හදනවා මේ දවස්වල මම හිතන්නේ.34km walata almost double 64km route ekak suggest karanne ai? pissuwak thiyenawa nam route no 2 hodai. anith eka toll fee ekath add wenawa
-------------------------------------------------------------------
map eke enne na correct route eka. RDA suggested and easy ma route eka thama
Kadawatha > Yakkala > Kalagedihena (Kandy Road) > Veyangoda (Veyangoda Road) > Kaleliya (Kottala Road) > Mirigama (Pasyala Mirigama Road)
toll na. traffic na. okkoma full carpet.
Kottala pare tippers yanawa bn me dws wala. Ekak ahu unoth passen thiyan ynna wenne. E nisa pasyala-mirigama pare kelinma ena eka hodai34km walata almost double 64km route ekak suggest karanne ai? pissuwak thiyenawa nam route no 2 hodai. anith eka toll fee ekath add wenawa
Kadawatha > Yakkala > Kalagedihena (Kandy Road) > Veyangoda (Veyangoda Road) > Kaleliya (Kottala Road) > Mirigama (Pasyala Mirigama Road)
This is the best route34km walata almost double 64km route ekak suggest karanne ai? pissuwak thiyenawa nam route no 2 hodai. anith eka toll fee ekath add wenawa