Oka kohomath 8000 padiyata haali liyana ganikaawak. Kusal Mendisatath kade yanawa athi salli walata.heli liyanna epa ban.. kelinma liyapan
lankave anagathe kusal mendis kiyala
kuliyata kahina serama ube guna kiyavi![]()
![]()
Chamika Ponnayata battinuth be bowlinuth be sledging vitharai puluwan.
අනේ පිස්සෝ මිඩියා යුනිට් රන් කරනවා නම් ඔප්පු කරපන් මගේ ප්රොෆයිල් එක ඕන කෙනෙක්ට බලන්න පුළුවන් නැත්නම් උබ පස්සෙන් එන වෙස සොන්නයෙක්
උබ වගේ කාලෙන්කාලෙට එක එක එකවුන්ට් හදාගෙන බයට ප්රොෆයිල් හයිඩ් කරගෙන ජනේලෙන් දීගෙන ඉන්නේ නැහැ ? පලයන් පිස්සන් කොටුවට උඅබට හරියන්නේ එතන
කලින් රිද්ද ගත්ත ඒවාට පස්සෙන් එනවා - බයිට වෙනවා - කුනුහපර කියනවා - පොන්නයෙක් වගේ ශාප කරනවා - අම්මා තත්තා අදිනවා - ටවත් අව්ස්සුවාම අන්තිමට ෆේක් - මිඩියා යුනිට් බයිලා කියලා අඩනවා
උත්තරයක් නැතුව පුක දෙන උබට හැමදාම පුලවන් ඔච්චර තමයි කන්නේ බොන්නේ රෙන්නේ කෙලෙඉන්ම එළකිරි එකේ එලකිරියෙන් තොර ජිවිතයක් නැති උබ ස්කව්රි ලයිට් වෙර්සන් එක කෙලින්ම ආනත අපත ජිවිත උබට රිපය්ල්යි කරන අපිඅට ගහන්න ඕනේ
පේලි දෙකකට රචනා කියනවා නම් උබට රිදුනු තරම හොදට පේනවා:
![]()
Mu overrated ban. Muta wada Lahiru Madusanka hodai, Lahiru Samarakoonuth hodai.mu iye match eky game ekak da gaththa ney da..?
pissu hukthek mu num.
api 150k wath gahla nam kamk nehe
weda behe. sadde witharayi
wade sathekata ganan gaththe na.mu iye match eky game ekak da gaththa ney da..?
pissu hukthek mu num.
api 150k wath gahla nam kamk nehe
weda behe. sadde witharayi

The Power of Chamika...
කොහෙද යකෝ කුසල් මෙන්ඩිස් කඩේ ගියේ මම ආසම නැති එකෙක් ඕකා මැතිව්ස් හරි වන්නිදී හරි කුඅස්ල් පෙරේරා දැම්මත් අවුලක් නැහැheli liyanna epa ban.. kelinma liyapan
lankave anagathe kusal mendis kiyala
kuliyata kahina serama ube guna kiyavi![]()
![]()
පේලි ගණන් කරන්නම රිදීලා කීබෝර්ඩ් සොන්න්යා
Amor amor peli deka netha?![]()

බන්හුනයකත් තියෙන්නේ ගහන්න ටමයි ඉනිම් බිල්ඩ් කරනවා කියලා 120 වුන් 7ක් ගෙන සෙල්ලම් කරලා නම් වැඩක් නැහැ අපි හැමදාම 130-140 ගා ගා ඉදිඅර්ජුනය , ගුරුසිංහ ගහපු ක්රිකට් නම් නෙවෙයි දැන් තියෙන්නේ බන්. ඊට වඩා සෑහෙන ස්පීඩ්. ෆිල්ඩින් ඊට වඩා සෑහෙන ඕන. ඉස්සර ඔහොම හතරේ ඒවා නවත්තන්නේ නෑ බෙල්ල කඩාගෙන. අනික අර්ජුනය දුවන්නේ නෑ නේ ලකුණු වලට. ඌ ඇවිදගෙන යන්නේ. අද එහෙම බෑ .
ෂෙවාග් ට කොච්චර ෆිට්නස් කේස් තිබ්බද ඉන්දියාවේ උන්ගෙන්. ඌ ඉතින් එක දිගට අයින් කරන්න බැරි වෙන්න ගහන එකා නිසා හිටියේ.
නැත්නම් ඌට කේස් ගියා slow කියල. ඕකා වැටිලා කැච් එකක් අල්ලපු ගමන් ෆිට්නස් ගැන අහපු උන්ට රිදෙන්න නිව්ස් යනවා ඉස්සර.
කොහොමත් ඌ ගහපු විදියට දුවන්න නම් ඕනත් නෑ![]()
man kivve eka anith paththa uba oya kusal mendis kade yana unta penna post tikak demma nam ubeth guna kiyavi kiyalaකොහෙද යකෝ කුසල් මෙන්ඩිස් කඩේ ගියේ මම ආසම නැති එකෙක් ඕකා මැතිව්ස් හරි වන්නිදී හරි කුඅස්ල් පෙරේරා දැම්මත් අවුලක් නැහැ
Chandi ? Ane thoi mai danna cricket.වන්නිදී හරි
man kivve eka anith paththa uba oya kusal mendis kade yana unta penna post tikak demma nam ubeth guna kiyavi kiyala
den elakiri eka kiyanne media gu godak
thun kattuve salli valata meke post dana set innava

Nuwanidu pons තොට ඇස් පෙන්නේ නැහැChandi ? Ane thoi mai danna cricket.
Purudu vidihata rs 8000 ta Bai post ekak dagena hitapan![]()
මෙහෙම කියන්න ඕන, දැන් ඉන්දියාවට මුකුත් කියන්නත් බැ පැරදුනාම, අපිට තෙල් ටික හරි දෙන්නේ මුන් නේඉන්දියාව මැච් එක පැරදුනත් බලපන්කෝ උන්ගේ ශොට්ස් ටික
Ada නං ගැහුවා දික්වැල්ල. අශේන් බණ්ඩාර th හොඳට ගැහුවා.Gunathilaka, Rajapaksa, Dickwella back in Sri Lanka's ODI squad for Australia series
Dunith Wellalage, the Under-19 captain, is also in line for a debut after making the 21-man squad
Squad: Dasun Shanaka (capt), Pathum Nissanka, Danushka Gunathilaka, Kusal Mendis, Charith Asalanka, Dhananjaya de Silva, Dinesh Chandimal, Bhanuka Rajapaksa, Niroshan Dickwella, Wanindu Hasaranga, Chamika Karunaratne, Dushmantha Chameera, Asitha Fernando, Nuwan Thushara, Ramesh Mendis, Maheesh Theekshana, Praveen Jayawickrama, Jeffrey Vandersay, Lahiru Madushanka, Dunith Wellalage, Pramod Madushan