රොහික රාජපක්ෂ

yakshaya

Well-known member
  • Aug 31, 2008
    18,248
    4,298
    113
    Moowa genalla muge maths test karanna ona. Rocket gana prashna ahanna ona. Munta danduwam denna ona anna ehemai.

මෙච්චර දේවල් කලත් පණ නම් තණ අග පිණි බිදු වැන්නේ.

නිකමට දැම්මේ
    Muge thane aga pini newei pani thamai thiyenne.
    ------ Post added on Apr 2, 2022 at 12:56 AM

chamil32

Well-known member
  • Dec 5, 2009
    17,017
    1,695
    113
    Matara
    adoo me pakaya hikkaduwata awilla 30 wenida . mun apu nisa apita eda ra light kapuwe na.. muge podi eka ekkalu awilla thyinne. balapan itihn.. munta ona ona welawata light kapanne .

• Like
    Reactions: elakiriaddict

RealityOfX

Well-known member
  • Feb 5, 2021
    8,827
    1
    15,139
    113
    Al වලට ආර්ට් කරලා maths phd එකක් කරලා. :ROFLMAO: :ROFLMAO: නාමල් ලෝයර් කෙනෙක්උනා වගේම තමා එකත්
    A PhD eka Arts ma thamai. Marketing walata maths kiyala pracharaya kala 🤣

bball

Well-known member
  • Jul 30, 2019
    578
    356
    63
    https://cmb.ac.lk/member/deshamanya-professor-emeritus-wd-lakshman/
    කබ්බට කලින් Governor හිටියේ මූ නේද?
    ow bn, ugeth thyenne BA in Economics basic degree eka, Bahutharayak econ side eke inne ekko Arts based otherwise Maths based aya. Mama danna dial ekak hitya mehe UOC maths special eka karala medals aran dn Oxford eke economics karanawa. Ehema unuth innawa.

but prashne tyenne mu Arts karala basic qualifications wath nethuwa Maths PhD ekak karanna enroll une kohomada kiyana eka. Self funded PhD ekak karanna puluwan ,eka neme awla, muge researchgate ekei google scholar ekei thiyenneth articles 3i (2014x2 i 2017 1i, boho wita 2019 oka gaththa nisa e awrudde final publication ekak athi mu update nokarapu, ekath kiyanna be hebei munta evidence tyeddi noda indiwi kiyala)

Apita thama bn 2nd class thiyagenath UCSC wage walin direct PhD karanna denne neththe

• Like
    Reactions: elakiriaddict