āˇāˇāļ āˇāļ āļ¯āˇ āļāˇāļ§āˇāļēāˇāļąāˇ āļāˇāļēāļ´āļ. āļļāˇāļŊāˇāˇāˇ āļąāˇnicely done lol
well fuck![]()
āˇāˇāļ āˇāļ āļ¯āˇ āļāˇāļ§āˇāļēāˇāļąāˇ āļāˇāļēāļ´āļ. āļļāˇāļŊāˇāˇāˇ āļąāˇnicely done lol
well fuck![]()
Ekane ban balapan shit...Ow danmama kammali wela ape un..
Na ban stokes mul hariye ape unta pennuwa athe waduna kiyala
eka nam karima luck eka uge habaiāļāˇāļē⎠āˇāˇāļŠāļ⎠āļąāˇ āļļāļ![]()
dan nelanawa 
āˇāˇāļ āˇāļ āļ¯āˇ āļāˇāļ§āˇāļēāˇāļąāˇ āļāˇāļēāļ´āļ. āļļāˇāļŊāˇāˇāˇ āļąāˇ
āļ⎠āļāˇāļģ⎠2āļ⎠āļąāļ§āļē⎠āļāļ´āļģāˇāļ¸eka nam karima luck eka uge habaidan nelanawa
![]()
meka thama wenne.. stokes danma out une nattam he will take the game away. oka ohma struggle kra kara idala aussie ekka ashes wala 150k gahuwa anthimataāˇāˇāļ§āˇāļāˇāˇāˇ āļŊāˇāļāˇāļāļ§ āļŊāļ⎠āļāļ āļ āļ¯. āļ¸āˇ āļ§āˇāļ´āˇāļāļŊ⎠āļ¯āˇāļąāˇ āļāļąāˇāļąāˇāļ⎠āļāļāļ⎠āļāˇāļēāˇ, āļ¸āˇ āļ āļŊāˇāļŊāļąāˇ āˇāˇāļ§āˇāļēāˇāļ⎠āļ āļąāˇāļ⎠āļāļąāˇāļ⎠āˇāˇāļāˇāļ⎠āˇāˇāļŊ⎠āļāˇāļēāˇ.
āļ āļ´āˇ āļāļąāˇ āļ āļāļŊāļ§ āˇāˇāˇāˇ āˇāļ⎠āļ¯āˇāļąāˇ āļāˇāļģāˇāļāļāˇāˇāļēāˇāļ§āˇ āˇāˇāļŊ⎠āļāļ¸āˇāļ¸āˇāļŊ⎠āˇāˇāļēāˇāļ¯ āļāˇāļēāļą āļāļ āļąāļ¸āˇ āļāļąāˇāˇāļģāˇāļąāˇ āļāļāļāˇ.

āļāļļāļ§ āļāˇāˇāˇāˇāļ¯Stokes āˇāˇāļ¸āļ¯āˇāļ¸ āļ āļąāˇāļ⎠āļāˇāˇāļąāˇ fail āˇāˇāļ¯āˇāļ¯āˇ āļāˇāļąāˇāļąāˇ
āļāļ§ āļ´āˇāˇāļģ⎠āļāļ⎠āļāˇāļąāˇāļą āļ¸āˇāļģ āļ āˇāˇāˇāļ⎠āļāˇāļēāˇāļąāˇāļąāˇ.
One of those pressure eaters...Stokes āˇāˇāļ¸āļ¯āˇāļ¸ āļ āļąāˇāļ⎠āļāˇāˇāļąāˇ fail āˇāˇāļ¯āˇāļ¯āˇ āļāˇāļąāˇāļąāˇ
āļāļ§ āļ´āˇāˇāļģ⎠āļāļ⎠āļāˇāļąāˇāļą āļ¸āˇāļģ āļ āˇāˇāˇāļ⎠āļāˇāļēāˇāļąāˇāļąāˇ.
Stokes and Ali within 10 overs kaduwe nattam 250+ gahanwa, 250-300+ unoth ape un pressure wenawa.āļ⎠āļāˇāļģ⎠2āļ⎠āļąāļ§āļē⎠āļāļ´āļģāˇāļ¸

sahena possibility ekak tyanawaāļ¯āˇāļąāˇāļ¸ āˇāļ¸āļģāļąāˇāļą āļāļ´āˇ. āļāˇāˇāˇāļ¸āļ¯ āļ¸āˇāļ āļ¯āˇāļąāˇāļą 150 partnership āļāļāļ⎠āļ¯āˇāļ¸āˇāļ¸āˇāļāˇ?

āļāļŠāļąāˇāˇ āļļāļ ⎠āļ ⎠āļ. āļāļŗāļ´āļąāˇ āļļāļŊāˇāļāˇāļąStokes and Ali within 10 overs kaduwe nattam 250+ gahanwa, 250-300+ unoth ape un pressure wenawa.
āļāļāļąāļąāˇ āļ¯āˇāļąāˇ āļ§āˇāļāļ⎠āļ¸āļ⎠āļ§āˇāļāˇāļģ⎠āļ¸āˇāļŊāˇāļ§ āļāˇāļģāˇāļāˇāļą āļāļąāˇāļąāˇ. āļ āļ´āļģāˇāļ¯āˇ āļ āļģ āļ¸āˇāļŊāˇāļąāˇ 85-5 āˇāˇāļ¯āˇāļ¯āˇ āļāˇāļļāˇāļą āļāˇāļ¸āˇāļ¸āˇ āļ¯āˇāļąāˇ āļāˇāļŊāˇāļ⎠āļąāˇ...āļ¯āˇāļąāˇāļ¸ āˇāļ¸āļģāļąāˇāļą āļāļ´āˇ. āļāˇāˇāˇāļ¸āļ¯ āļ¸āˇāļ āļ¯āˇāļąāˇāļą 150 partnership āļāļāļ⎠āļ¯āˇāļ¸āˇāļ¸āˇāļāˇ?
āˇāļģāˇāļ¯Stokes and Ali within 10 overs kaduwe nattam 250+ gahanwa, 250-300+ unoth ape un pressure wenawa.
Edit:![]()
![]()
āļāļ āˇāˇāļāļģāļ⎠āļąāˇāļ¸āˇmeka thama wenne.. stokes danma out une nattam he will take the game away. oka ohma struggle kra kara idala aussie ekka ashes wala 150k gahuwa anthimata