Here is mine... yes i got lot of compliment from girls.... it'z cheap and SEXY...!!! Selfie ganna awama kello Namenawa smell ekata....![]()
how much n where can i buy this?

Here is mine... yes i got lot of compliment from girls.... it'z cheap and SEXY...!!! Selfie ganna awama kello Namenawa smell ekata....![]()
how much n where can i buy this?

මම බෙනා;18400092 said:kiyapan mata ekenma..gahuwama aith dawsma suwanda thiyena ekak.salli dila aran huththa suwanda na
ita wada ara pettah wla para aine thiyna podi bottle suwndai bn
![]()
sure machan next shipment ake dennam and original baya wenda apa wikka akkawath return aweth naha complainuth nahaඅඩෝ මට Old spice ගෙන්නලා දෙන්න පුළුවන් price එකක් කියපං..
හැබැයි ඔරිජිනල් වෙන්න ඕනේ..
good choiceඅඩෝ මට Old spice ගෙන්නලා දෙන්න පුළුවන් price එකක් කියපං..
හැබැයි ඔරිජිනල් වෙන්න ඕනේ..
Range eke cheap ma eka Davidoff. amuthu Spicy suwandak thiyenne... kello sahenna kemathi e suwnadata... magen girls la keepa denek ma ahuwa mokadda use karana perfume eka kiyala.... unta wadila...machan Davidoff coolWater eke Suwada godak wela thiyanwada?
ikmanta yanne nadda? ekak ganda hithenawa
use karapu aya mokada kiyanne? suwada yanawa da?
ya godak wela thiyenawa suwanda... KOllek ta kiyaapu Proffesional Smell ekak
Range eke cheap ma eka Davidoff. amuthu Spicy suwandak thiyenne... kello sahenna kemathi e suwnadata... magen girls la keepa denek ma ahuwa mokadda use karana perfume eka kiyala.... unta wadila...ya godak wela thiyenawa suwanda... KOllek ta kiyaapu Proffesional Smell ekak
![]()

ahaaaa thanks alot machan,
uba use karala thiyana hodama perfume eka mokadda?
Toilette ewage suwada ikmanta yanawa neda?
Range eke cheap ma eka Davidoff. amuthu Spicy suwandak thiyenne... kello sahenna kemathi e suwnadata... magen girls la keepa denek ma ahuwa mokadda use karana perfume eka kiyala.... unta wadila...ya godak wela thiyenawa suwanda... KOllek ta kiyaapu Proffesional Smell ekak
![]()

Mont Blanc eka patta :O sample ekak use kara![]()

කොහෙද බං ශොප් එක තියෙන්නෙ.. පට්ට පර්ෆියුම් ටිකක් තියෙනවා.. බොස් එක දැනටත් පාවිච්චි කරනවා.. සුපිරියි..
Ya Toilette melo rahak na ban.. Nolimit eke thieynawa 1000+++ wadak na. mama danata use karapuwain hondama Davidoff thamai.Rasasi Tasmeem kiyala ekak thiyenawa. cheap(may be 3000). but maxxa smell ekak ban thiyenne. eka hondai.Nolimit eke Rasasi Mens set ekama hondai.. Body Spray.695i wenne. ude gahuwama hawas wenakan suwandai....ahaaaa thanks alot machan,
uba use karala thiyana hodama perfume eka mokadda?
Toilette ewage suwada ikmanta yanawa neda?
OLD Spice eka hondai.mage yaluwek langa thibuna Allure Homme SPORT perfume eka... Damn..!!! man dakapu pattama suwanda eka ban.. habei expensive...
according to lot of reviews "la nuit de l'homme" is da best Men Perfume in da world... TRY ebay