උඹ ඕකිට ලයින් දාලා ඒකිට මාට්ටු වෙන්න ඇති.
ශේප් එකේ යාලු වෙයන් ඒකි එක්ක කොහොම හරි. යාලු වෙලා සෙට් කරන් රිදෙන්න පුකේ ඇරපන්. එතකොට හරි.

බොසා ඒකිව කවර් කරන එකනම් normal, ඒකි ටිකක් පෙනුම ඇති sure එකටම..
බැනපු හේතුව personal දෙයක් නම්, බැනපු එකට උබේ පැත්තට සාක්ශියක් විදිහට support එකට උබේ යාලුවෙක් ඉන්නවනම් කෙලින්ම HR director or HR head ට කතා කරන්න.. කතා කරල උන දේ මුල ඉදල විස්තර කරන්න..
ඒකි උබට බැන්නෙ office එකේ කරපු office work එකක් සම්බන්දව නම් උබ මේක වැඩිය අදින්න යන්න එපා.. office එක සම්බන්ධ දෙයක් නිසා ඒකි අනිවා කියයි උබ වැඩ කරපු විදිහ company එකට පාඩුයි ඒකයි senior officer කෙනෙක් විදිහට ටිකක් කෑ ගැහුවෙ කියල..
එහෙම උනොත් උබට බඩු..

Ehe mehe yanna deyak na bn ridenna hukapan okita![]()

meeeke daala tiyena comments dakkama ubala gana puduma hithenawa . machala meeka ahaganilla cooperate world ekedi gahanna one oluwa athagaga mama ewele man pirimi kama pennala ekita action 1k ganna puluwan. mata benne kisi waradak nokara saha thaama ekige JD ekawath deela na. okkoma siddiya daala meke expose wenna ba mokada eke unuth innawa. HR inquiry ekak dammama aye oki enne na mata sadde daanna. ubala nodannawa unta ubala godak protect karala tiyena shop & office ACT eken company ekakata ooona oona widihata actions ganna ba. Mekata hari inquiry 1k awe nattan man Human Rights ekata yanawa.
beraganinko personally meke unta banninne nathuwa 
Human rights yanna tharam monada bn eki uba kiwwe?

meeeke daala tiyena comments dakkama ubala gana puduma hithenawa . machala meeka ahaganilla cooperate world ekedi gahanna one oluwa athagaga mama ewele man pirimi kama pennala ekita action 1k ganna puluwan. mata benne kisi waradak nokara saha thaama ekige JD ekawath deela na. okkoma siddiya daala meke expose wenna ba mokada eke unuth innawa. HR inquiry ekak dammama aye oki enne na mata sadde daanna. ubala nodannawa unta ubala godak protect karala tiyena shop & office ACT eken company ekakata ooona oona widihata actions ganna ba. Mekata hari inquiry 1k awe nattan man Human Rights ekata yanawa.

ඒකිගේ ලන්ච් බොක්ස් එකට රීපන්
වතුර එකට රීපන්
ගෙදරට කතා කරලා මේකි වේසියෙක් කියලා මිනිහට කියපන්
හෑන්ඩ් බෑග් එකට රීපන්
නැත්තම් පිරිමියෙක් වගේ කතා කරලා බැනපන්

මේකයි බන් සීන් එක . මම වැඩ කරන්නෙ සොෆ්ට්වෙයාර් කම්පනි එකක මම ස්ථිර සේවකයෙක් . අලුතෙන් ආපු ගෑනියෙක් මිටින් එකකදී මට බැන්න කියපන්කොඔක්කොම ඉස්සරහදි
. එකිගේ පොසිෂන් එක මට වඩා සීනියර් එත් මචං මං ඒකිට රිපෝර්ට් කරන්නෙ නෑ . මම මේකට Hr එකෙන් inquiry එකක් ඉල්ලුව ඒත් මගේ බොසා ඒකිව කවර් කරනවා බං
. දෙන්නම ඉන්නේ වූ යටතේ තමා . Hr එකෙන් ඒ ගැන අයෙත් ඇහුවම වුන් කියනව inquiry එකක් තියෙනවද නැද්ද කියල තීරනය කරන්නේ මැනේජ්මන්ට් එකලු ...
මට දැනගන්න ඕනේ කම්පනි එක මේ සම්බන්දයෙන් අදාල පියවර ගන්නේ නැතම් ඊ ලගට මම කොහෙටද යන්න ඕන . මානව අයිතිවාසිකම් කොමිෂන් සබාවට ගියොත් හරිද ?

un karaana wadakuth na bn magula